Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 23 aprilie 2018, 15:11
Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul regal la ultima sa apariție. Cu toate acestea, viitoarea soție a prințului Harry a arătat spectaculos la o recepție ce a avut loc la Londra.

Fosta actriță americană a apărut îmbrăcată cu o rochie clasică neagră şi super sofisticată la o recepţie din Londra. Totuși, ea a încălcat astfel protocolul regal, întrucât Familia Regală nu permite apariţia în ţinute negre decât dacă este vorba de o înmormântare, relatează The One.

Citește și: Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle are un buget de 45 milioane dolari

Markle a mai încălcat protocolul și din alt aspect: nu a purtat dres,  lucru care este obligatoriu pentru femeile din familia regală.

Cu toată că a făcut două greşeli majore, apariția sa a fost foarte apreciată, mai ales că a fost completată de accesorii pe măsură: o pereche de cercei cu diamante şi un clutch mini Gucci.

Meghan Markle la un eveniment din Londra, într-o rochie neagră

Foto: Northfoto

Nu este pentru prima dată când Meghan încalcă regulile Casei Regale. Ea a apărut în public, în urmă cu câteva săptămâni, cu părul răvășit, purtând un coc lejer, din care îi cădeau mai multe șuvițe. Potrivit protocolului, ea ar fi trebuit să se acopere cu o pălărie sau un accesoriu capilar.

Citește și: Englezii, revoltați de o piesă vestimentară purtată de Meghan Markle

De asemenea, ea a îmbrățișat mai mulți oameni de rând, în timp ce se afla într-o vizită în Scoția. Membrii familiilor regale nu au voie să îmbrăţişeze, în mod public, oamenii simpli.

Meghan Markle se va mărita cu prințul Harry pe data de 19 mai, nunta celor doi fiind cel mai așteptat eveniment al anului. Pentru a putea face parte din Familia Regală, actrița a fost nevoită să treacă la anglicanism și să ia lecții de etichetă regală.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter