Momente grele pentru Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconștient în casă

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 10 iulie 2021, 20:14

Benone Sinulescu (84 de ani) se află în stare gravă, după ce, în cursul zilei de joi, 8 iulie,  a fost găsit inconștient în casă. Potrivit primelor declarații ale fostului impresar al artistului, Ionuț Pavel, familia acestuia a decis să fie dus într-un centru paleativ și nu într-un spital pentru a primi tratament de specialitate.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.

Citeşte şi: Declaraţia care a uimit! Ce a făcut Benone Sinulescu cu Irina Loghin, în tinereţe

Colegii săi de breaslă s-au declarat șocați de cât de gravă este starea de stănătate a artistului. Cântăreața Elena Merișoreanu a spus că Benone Sinulescu nu s-a plâns niciodată în public.

Momente grele pentru Benone Sinulescu. Artistul  a fost găsit inconștient în casă

„Îmi pare rău, nu am știut că e atât de bolnav! Este un om demn de tot respectul. Niciodată nu s-a plâns în public că îi este greu, că îl doare ceva sau că e bolnav. Tot timpul la concerte îi făcea pe colegi să râdă, făcea o atmosferă extraordinar de frumoasă. Avea o supărare că nu avea stradă asfaltată. În rest tot timpul râdea și spunea glume. Este un om care a ajutat multă lume. Un suflet bun! El mi-a compus prima piesă când eram eu copilă. După cum știm cu toții eu mi-am început carieră în muzică la vârstă de 16 ani. Îmi pare rău să aud asemenea vești! Îl respect pe el că om și artist. Mă rog să își revină, să se însănătoșească„, a spus Elena Merișoreanu, potrivit impact.ro.

Benone Sinulescu s-a născut pe data de 24 mai 1937, în Siriu, Buzău. “Nea Beni”, cum era alintat artsitul,  este unul dintre cei mai iubiți interpreț români de muzică populară. El a colaborat cu nume grele ale folclorului românesc, printre care s-a numărat și Irina Loghin. După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat pe plan muzical cu formația Ro-Mania.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter