Povestea de dragoste dintre Elena și Benone Sinulescu. Artistul a murit la o zi după ce au împlinit 40 de ani de căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 10:54

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani. În urmă cu o zi, artistul și soția sa sărbătoriseră 40 de ani de căsnicie.

Elena și Benone Sinulescu au format un cuplu extrem de discret timp de 40 de ani. Într-un interviu, artistul a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.

Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului!

Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o, mărturisea Benone Sinulescu, potrivit Libertatea.ro.

Povestea de dragoste dintre Elena și Benone Sinulescu. Artistul a murit la o zi după ce au împlinit 40 de ani de căsnicie

De ce Elena și Benone Sinulescu nu au avut copii

Faptul că nu a avut copii cu soția sa a fost unul dintre cele mai mari regrete ale lui Benone Sinulescu. Acesta a povestit că și-au dorit, însă Elena Sinulescu a pierdut cinci sarcini.

Citește și: A murit Benone Sinulescu

Elena Sinulescu, prima declarație după moartea soțului ei, Benone Sinulescu

Mesajele vedetelor după moartea lui Benone Sinulescu: „Încă o mare pierdere a folclorului românesc”

Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii.

Am încercat de nenumărate ori, însă, din nefericire, soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter