Elena Sinulescu, declarații tulburătoare după moartea soțului ei, Benone Sinulescu: „Nu mai sunt om”

De Unica.ro, pe

Benone Sinulescu a murit ieri, 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani. Soția sa, Elena Sinulescu este sfâșiată de durere și a făcut declarații tulburătoare după pierderea bărbatului iubit, care i-a fost alături timp de 40 de ani.

Elena Sinulescu a mărturisit că soțul ei a murit la doar o zi după ce au împlinit 40 de ani de căsnicie. Aceasta a dezvăluit că Benone Sinulescu avea pneumonie, însă nu a vrut să meargă la spital, de teamă să nu facă COVID-19. Primea tratament la domiciliu.

Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi (n.r. joi, 18 noiembrie) la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie.

Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni, a declarat Elena Sinulescu pentru Click.

Soția artistului a declarat ieri, imediat după ce Benone Sinulescu s-a stins din viață, că trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la Filarmonică și apoi va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea.

Povestea de dragoste dintre Benone și Elena Sinulescu

Elena și Benone Sinulescu au format un cuplu timp de 40 de ani. Într-un interviu, artistul a povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.

Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului!

Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o, mărturisea Benone Sinulescu, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: A murit Benone Sinulescu

Elena Sinulescu, prima declarație după moartea soțului ei, Benone Sinulescu

Mesajele vedetelor după moartea lui Benone Sinulescu: „Încă o mare pierdere a folclorului românesc”

De ce Elena și Benone Sinulescu nu au avut copii

Deși și-au dorit, Benone și Elena Sinulescu nu avut copii împreună.

Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii.

Am încercat de nenumărate ori, însă, din nefericire, soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate, spunea artistul în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter