Elena Sinulescu, prima declarație după moartea soțului ei, Benone Sinulescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 18:08

Benone Sinulescu a murit astăzi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Soția sa, Elena Sinulescu a făcut prima declarație despre moartea artistului.

Este doliu în muzica românească după ce Benone Sinulescu s-a stins din viață astăzi, 18 noiembrie, la ora 14:30. Potrivit soției artistului, Elena Sinulescu, acesta a refuzat până în ultima clipă să fie dus la spital, de teama că s-ar putea infecta cu COVID-19.

Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”, a declarat Elena Sinulescu pentru redacția Impact-Playtech.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!, a mai spus aceasta.

Soția artistului a mai spus că de la casa mortuară trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la Filarmonică și apoi va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea.

Citește și: Patrick Duffy, celebrul Bobby din „Dallas”, s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

De ce vrea Aurel Pădureanu să o deshumeze pe Cornelia Catanga: „E de neiertat, nu se poate așa ceva!”

Minivacanța de 1 decembrie ar putea fi prelungită. La ce variantă s-au gândit guvernanții

Benone Sinulescu a fost internat după ce căzuse în casă

În luna iulie 2021, Benone Sinulescu a ajuns pe mâna medicilor după ce a căzut în propria lui locuință. Și atunci artistul a refuzat internarea și a fost dus într-un centru paleativ. Ulterior a fost transferat la un spital din Arad. La două luni de la incident, Elena Sinulescu a declarat că îndrăgitul cântăreț se simte mult mai bine.

Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu, sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital, spunea în urmă cu câteva luni soția lui Benone Sinulescu, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter