Soția lui Benone Sinulescu, declarații fără precedent despre starea de sănătate a artistului

De Unica.ro, pe

La două luni după ce maestrul Benone Sinulescu a fost internat în stare gravă în spital, soția artistului a vorbit pentru prima oară despre starea lui de sănătate actuală.

În luna iulie, Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă și a fost transportat de urgență la spital. Apropiații artistului au făcut atunci o serie de declarații, însă nimeni nu a vorbit exact despre diagnosticul pus de medici.

Din fericire, Benone Sinulescu pare că se simte mai bine acum, după ce a fost externat din spital, pe 1 august. “Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu, sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital”, a declarat Elena Sinulescu, soția artistului, potrivit SpyNews.

Citește și – Gest uimitor făcut de Andreea Ibacka în luna a noua de sarcină. Cabral a aflat la telefon

Citește și – Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

Citește și – Fratele Mădălinei Manole, mesaj la un an de când și-a pierdut tatăl: „Am avut senzația că…”

Citește și – Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

Citește și – Raluca Bădulescu: „Mănânc orice! Nu țin regim”. Cum de nu se îngrașă deși nu-și refuză nicio poftă

Valentin Gruia, prietenul artistului, a lămurit și el lucrurile și a spus că situația lui Benone Sinulescu e mult mai bună față de cum era în vară.

„Nea Beni iese pe afară, se plimbă și a ales să rămână pe medicamente, medicii i-au dat și varianta operației. Consultandu-se cu familia a ales medicația și dă rezultate. Nea Beni vă iubește pe toți. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici să ne mai bucure sufletele”, a declarat Valentin Gruia, conform wowbiz.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter