Masked Singer România: Jorge este prezentatorul spectaculosului show

De Raluca Vițu, pe

Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de televiziune ale momentului, “Masked Singer România”, va debuta în această primăvară pe micile ecrane, pe Pro TV.

Formatul emisiunii, devenit viral, a creat o adevărată isterie în rândul telespectatorilor din peste 25 de țări, iar acum, în sfârșit, a ajuns și în România.

Show-ul îl va avea drept prezentator pe îndrăgitul cântăreț Jorge. Acesta va modera spectaculoasa emisiune și va oferi publicului fel de fel de surprize și de momente inedite.

În vârstă de 37 de ani, Jorge este un cântăreț de mare succes, un dansator foarte talentat și un prezentator de televiziune extrem de carismatic.

În „Masked Singer România”, celebritățile intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice.

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția.

Cei patru detectivi care trebuie să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor sunt  Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter