Mary-Kate Olsen, surprinsă în compania unui bărbat pentru prima dată după divorț

De Adelina Duinea, pe

La începutul lunii mai, fosta actriță Mary-Kate Olsen (33 de ani) a depus actele de divorț de soțul ei, Olivier Sarkozy (50 de ani), după 5 ani de mariaj.

Mary-Kate Olsen, surprinsă în compania unui bărbat pentru prima dată după divorț

Deși a fost recent surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat, Mary-Kate nu este încă pregătită pentru o relație serioasă.

„Este singură și se distrează”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight. „Nu este cu cineva serios, însă iese la întâlniri.”

Potrivit aceleiași surse, Olsen locuiește în New York și „se simte grozav. Pare mult mai fericită decât fusese de mult timp”.

Fosta pereche și-a început relația în primăvara anului 2012, la doi ani de la divorțul lui Olivier de fosta lui soție, Charlotte Bernard.

Trei ani mai târziu, fostul cuplu s-a căsătorit în Manhattan, în prezența a doar 50 de invitați, câțiva membri ai familiei și prieteni apropiați.

Nu este încă sigur motivul separării, însă în trecut o sursă mărturisea că Mary-Kate și Olivier au perspective foarte diferite asupra vieții.

„Mary-Kate are doar 27 de ani, dar pare mult mai tânără de atât”, spunea sursa.

„Este în mod clar foarte bucuroasă să se căsătorească cu un bărbat educat și de succes, dar viața nu este atât de simplă. El are deja copii și este foarte fericit cu viața lui așa cum este.”

Deși gemenele Olsen sunt extrem de private, Mary-Kate și fostul ei partener mergeau adesea împreună la meciurile echipei de baschet New York Knicks.

Cel mai recent, Olivier și fiica lui adolescentă, Margot, li s-au alăturat gemenelor pentru aniversarea lor de 33 de ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Selly, luat peste picior de profesori după ce a anunțat că va vorbi cu ministrul Educației

Loredana Groza, luată în vizor de Iulia Albu: „A pozat în lenjerie în poieniță. Așa ceva poartă soacră-mea!”

Ellie White, noi detalii despre starea de sănătate după infectarea cu COVID-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter