Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște, pregătiți pentru al doilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 aprilie 2021, 11:10

Cântărețul și compozitorul Marius Moga (37 de ani) formează un cuplu cu Bianca Lăpuște (25 de ani), fost reporter Pro TV, din anul 2014. Fiica lor, Maria (5 ani), s-a născut un an mai târziu, în 2015.

Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște, pregătiți pentru al doilea copil

În 2020, familia s-a mutat în afara Bucureștiului. Invitați în platoul emisiunii La Măruță, Marius și Bianca au dezvăluit că sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară.

„Ne mai dorim un copil. Am mai fost o dată acolo și știm cum începe. Dacă tot e pandemie, ar fi frumos să vină chiar anul ăsta copilul. Un băiețel ar fi perfect. Maria are deja personalitatea ei, nu e de acord cu tot ce spunem. Are ochii lui Marius. Mă întreabă mereu de ce nu are și ea ochii verzi ca ai mei”, a declarat Bianca Lăpuște, în emisiunea La Măruță.

Bianca și Marius lucrează împreună. „De când lucrează la noi, lucrează pe partea de repertoriu. Ce piese se potrivesc cărui artist. Are ureche și darul ăsta. Și dă un feedback la rece. Al poporului. Face o treabă foarte bună”, a mărturisit Marius. Deși mai apar și conflicte între ei, Marius este recunoscător că Bianca este întotdeauna sinceră.

Perechea locuiește în afara Bucureștiului, aproape de Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani). „Suntem la pădure, Cernica. Acum sunt în bucătărie, m-ați prins în bucătărie. [Bucătăria] este pe gustul meu. E toată colorată, așa mi-am dorit. E o bucătărie deschisă, este foarte luminată, însă astăzi vremea nu ține cu noi. (…)

Din februarie ne-am mutat la casă, fix înainte de pandemie. A făcut totul mult mai ușor, mult mai simplu. Ne-am adaptat încet, încet. Ne-am descoperit tot felul de pasiuni. Spre exemplu, eu mi-am găsit o pasiune pentru plante. Sunt înconjurată de plante. Chiar și în bucătărie. Îmi place să plantez foarte mult. (…)

Citește și:

Prințul William crede că Prințul Harry „a pus faima mai presus de familie”

Ce chipeș este fiul cel mic al Nicolei. Jonathan este solist, compozitor și actor

Monica Bîrlădeanu s-a testat pentru COVID-19: „E ceva destul de destabilizant”

Grădina este mare. Casa este construită de așa natură încât nu ai acces la toată curtea din orice colț al casei. Fiecare colț al casei este cu partea lui de curte, cum ar veni. În curtea din spate stăm cel mai des”, a mărturisit Bianca, pentru Vorbește Lumea.

Deși au mulți vecini, Bianca a mărturisit că nu mulți dintre aceștia au copii mici, motiv pentru care fiica lor nu prea are prieteni de joacă. „Prietenii noștri mai vin pe la noi pentru că ne permite curtea să facem grătare.”

Cuplul s-a cununat civil în vara anului 2015. „Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La București a fost. A fost, de fapt, o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie și încet, încet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lăpuşte în trecut, la scurt timp după ce ea și artistul și-au confirmat relația.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter