Marius Moga organizează “Tabăra de muzică”

De PR, pe

Abia întors din America Marius Moga, antrenorul de la “Vocea României” s-a apucat din nou de treabă.
Începând cu 8 iulie, Marius organizează la munte o “Tabără de muzică”, locul unde îşi vor da întâlnire producători, compozitori, oameni de radio şi artişti din toate ramurile muzicii. Andra, C.R.B.L, Laurenţiu Duţă, Randi, Play&Win, Deepside Deejays, What’s Up, Shift, raku şi câţiva dintre foştii concurenţi de la Vocea României (Fely Donose şi Liviu Teodorescu) sunt câteva dintre numele care vor participa la workshopul din următoarea săptămână.

“Tabăra de muzică” este un concept la care m-am gândit încă de când eram în State. Acolo se întâmpla să cunoşti nişte oameni într-o zi şi în aceeaşi zi să intri cu ei în studio pentru o sesiune de compus. Ceea ce se va întâmpla la noi va fi o premieră pentru România: aducem la un loc artişti, compozitori, oameni de muzica şi radio care vor lucra pentru prima oară în această formulă, vor face schimburi de idei, vor învăţa unii de la alţii, va fi o experienţă muzicală completă. Pentru a vă da un exemplu, e posibil ca într-una din zile să îi avem la un loc pe raku, CRBL şi Laurenţiu Duţă.

Combinaţia e din start inedită, asa ca sigur va ieşi ceva interesant!”, a declarat Marius Moga. O altă premieră care va avea loc în “Tabăra de muzică” este prezenţa a 15 noi compozitori veniţi din toată ţara. “Am făcut un casting şi dintr-o sută de oameni i-am ales pe cei mai buni 15 intrumentişti, textieri şi compozitori care vor participa alături de artişti consacraţi la sesiunile de compus”, a mai adăugat antrenorul de la Vocea României.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter