Marius Manole a primit reproșuri că a participat alături de Alex Velea la „Uite cine dansează”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 10:55
Marius Manole a fost câștigătorul primei ediții a emisiunii „Uite cine dansează” difuzată anul trecut de postul de televiziune Pro TV, printre concurenți aflându-se și Antonia, dar și Alex Velea.

Marius Manole a scos la iveală niște detalii mai puțin știute din culisele emisiunii la care a participat, pe care le-a dezvăluit în interviul acordat pentru Formula AS. Acesta își amintește că a primit reproșuri pentru că a participat la show-ul de televiziune alături de Alex Velea, însă reacția actorului a fost pe măsură: Am fost în emisiune cu Alex Ve­lea, cu Antonia, oameni care, dincolo de faptul că pot să îţi placă sau nu ca artişti, s-au dovedit a fi nişte ca­­ma­razi autentici. Au fost co­legi care mi-au repro­şat că am apărut în emi­siu­ne cu Alex Velea, dar vreau să spun că, de exem­plu, Alex Velea creşte doi copii or­fani. Ştie cineva chestia as­ta? Nu. Că faptele bune nu sunt in­te­resante, nu fac rating.”

Marius Manole si Alex Velea

Citește și – Antonia, în Top 100 cele mai frumoase femei din lume. Iată pe ce loc fruntaș s-a clasat artista!

Vai, Ma­rius, dar cum te bagi în mizeria asta? Cum, tu, actor de Teatrul Na­ţio­nal, să te amesteci cu ăştia?, mi se spunea, ca du­pă a tre­ia emi­siune, exact oa­menii ca­re mă cer­taseră, mă su­nau să mă felicite. Şi mai e şi vor­ba aia, „omul sfin­ţeş­te lo­cul”. Ce mi-a dăunat mie că am fost la „Uite cine dan­sează”? Ca să nu mai spun că au ve­nit apoi la spec­­ta­cole oameni care nu căl­ca­seră în viaţa lor într-o sală de teatru. Şi, sur­priza sur­pri­­zelor, Alex Velea şi An­tonia fu­seseră la toate spec­ta­co­lele mele. Ca să vezi! Hai, că nu sun­­tem unii mai cu stea în frunte decât alţii” – a declarat actorul Marius Manole pentru Formula AS.

Citește și – Cât de sexy este Antonia în hainele lui Alex Velea

Citește și – Antonia face publice fotografii din intimitate. Trebuie să le vezi!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter