Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia. „Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă”

De Unica.ro, pe

Antonia (32 de ani) și Alex Velea (37 de ani) formează un cuplu de la sfârșitul anului 2012. Perechea s-a logodit în iulie 2021.

Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia. „Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă”

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu Antonia purtându-și inelul de logodnă.

La rândul ei, artista a scris pe Instagram: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Soliștii au doi fii, Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani.

Recent, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, Alex Velea a oferit noi detalii despre nunta cu Antonia. „Vedem ce se mai întâmplă. Nu vezi că ba e pandemie, ba e război… nu mai știm ce să mai… Ba da (n.red.: e o prioritate). Ne dorim foarte mult să facem treaba asta. Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă, să ne jurăm iubire veșnică, doar că până acolo mai e. Încă nu știm ce ne rezervă vremurile astea”, a declarat artistul.

Tot luna aceasta, despre nunta cu Alex, artista spunea pentru OK! Magazine: „Nu am făcut un plan de nuntă. Cred că nici perioada nu e tocmai bună. Nu ne permite planuri atât de avansate. Dar veți afla, desigur, de îndată ce va fi stabilit”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia. Nu a fost dragoste la prima vedere

Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

La începutul relației lor, Antonia și Alex au fost ținta unui val de hate în mediul online. „Nu l-am anticipat, dar cred că din naivitate. Au fost momente grele, am suferit mult. Eram asaltați de o anumită parte a presei, agresați de unii paparazzi, urmăriți în trafic, jigniți în online. Nu a fost deloc ușor. Dar cred că timpul a așezat lucrurile și în noi și în ceilalți și ne-am putut vedea fiecare de viață”, a mai spus Antonia pentru OK! Magazine.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o mie, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”, mărturisea și Alex în vara anului trecut, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter