Antonia, despre începutul relației cu Alex Velea: „Nu a fost deloc ușor”

De Unica.ro, pe

Antonia (32 de ani) a dezvăluit recent că vârsta ei biologică este de 69 de ani. La sfârșitul anului acesta, Antonia și Alex Velea (37 de ani) vor aniversa 10 ani de relație.

Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

Antonia, despre începutul relației cu Alex Velea: „Nu a fost deloc ușor”

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul.

La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Recent, pentru OK! Magazine, întrebată care crede că este vârsta ei psihologică, Antonia a declarat: „De multe ori, 20 de ani. (râde) Dar mă mobilizez să fiu matură și puternică în toate deciziile relevante din viața mea de adult. De părinte. De curând, am făcut niște analize și, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Așa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”.

Despre nunta cu Alex, artista a completat: „Nu am făcut un plan de nuntă. Cred că nici perioada nu e tocmai bună. Nu ne permite planuri atât de avansate. Dar veți afla, desigur, de îndată ce va fi stabilit”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia. Nu a fost dragoste la prima vedere

Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

La începutul relației lor, Antonia și Alex au fost ținta unui val de hate în mediul online. „Nu l-am anticipat, dar cred că din naivitate. Au fost momente grele, am suferit mult. Eram asaltați de o anumită parte a presei, agresați de unii paparazzi, urmăriți în trafic, jigniți în online. Nu a fost deloc ușor. Dar cred că timpul a așezat lucrurile și în noi și în ceilalți și ne-am putut vedea fiecare de viață”, a mai spus solista pentru OK! Magazine.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o mie, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”, mărturisea și Alex în vara anului trecut, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter