Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, de ziua artistului

De Unica.ro, pe

Alex Velea a împlinit 38 de ani pe 13 mai 2022. De aproape 10 ani, solistul formează un cuplu cu Antonia (33 de ani). Perechea s-a logodit în iulie 2021. Împreună au doi fii, Dominic și Akim. Din primul mariaj, artista mai are o fiică, Maya.

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, de ziua artistului

„Astăzi este despre tine! Te iubesc, suflet bun! Mulțumesc pentru tot! Dumnezeu să te binecuvânteze mereu! Te ador”, a scris Antonia în mediul online.

„Sunt atât de fericită și norocoasă să-ți împărtășesc pasiunea! Am șansa să lucrez cu cel mai bun prieten al meu! Cât de tare e asta?! Acest bărbat face parte din industrie de atâta timp și întotdeauna l-am admirat pentru munca și pentru talentul lui divin! Chiar și acum îl admir atât de mult… Ceea ce-mi place cel mai mult este bunătatea și dorința lui de a-i ajuta pe ceilalți! Să nu uităm că iubesc felul în care mă tratează și are grijă de mine, plus că mă face mereu să râd!”, a completat solista.

În aprilie 2022, pentru EGO.ro, Antonia a mărturisit că s-a îndrăgostit de Alex când l-a cunoscut „ca om”, până atunci respectându-l ca artist.

„Mi se părea talentat, carismatic, dar atunci când am interacționat de la om la om, lucrurile s-au schimbat. Am reușit să descopăr un om bun, cu suflet mare, cu o inimă extraordinară”, a mărturisit solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

Antonia și Alex Velea s-au logodit! Prima imagine cu inelul

De ce nu a postat Antonia fotografii de la aniversarea de 11 ani a fiicei sale, Maya

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Despre cum a rezistat relația lor trecerii anilor, Antonia a adăugat: „Pe lângă multă iubire, amândoi alocăm timp, atenție și energie, avem și chimie, prioritizăm relația noastră și acest lucru se simte. Și da, așa cum se vede, așa simt, fluturi în stomac, chiar și după atâția ani. Mă simt norocoasă că trăiesc o iubire atât de frumoasă și o relație în care mă simt specială, iubită și împlinită”.

Cum s-au cunoscut Antonia și Alex Velea?

În februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira, Alex a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Antonia. „Am fost prieteni mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer, cu piesa «Morena», își doreau o piesă mai urbană. Au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale”, a povestit.

„N-am început chiar cu dreptul. După care, tot așa, cineva zicea că e o fată care face MC-ială la Bamboo, în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic: «Mișto, bravo!». După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studioul unde lucram eu”, a continuat.

„Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter