Marius Elisei și Oana Roman, probleme în paradis? „Încă mai avem putere să zâmbim”

De Unica.ro, pe

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de mai bine de 9 ani. Au divorțat la notar în februarie 2021 și s-au împăcat în vara aceluiași an, pentru ca, la un an de la împăcare, să declare public în repetate rânduri că relația lor trece printr-o perioadă complicată.

Marius Elisei și Oana Roman, probleme în paradis? „Încă mai avem putere să zâmbim”

Recent, în mediul online, Marius Elisei a scris că el și fiica lor, Isabela Maria, au fost lăsați de Oana fără chei în afara casei.

„Încă mai avem putere să zâmbim. Am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat, am venit acasă și surpriză… Am rămas pe afară, fără chei, pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte. Nici măcar nu poate să răspundă la telefon. Acum căutăm variante unde să meargă Isa la WC. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea”, a scris Marius Elisei în mediul online, postare pe care ulterior a șters-o.

Când Marius a postat mesajul, însă, Oana nici nu se afla în București, în prezent fiind în… Mamaia. Cu doar câteva zile în urmă, prezentatoarea TV spunea ce gest romantic a făcut Marius recent pentru ea.

„Iubirea nu constă în cadouri, sincer. Sunt gesturi pe care le face, lucruri frumoase. Acum ne-a făcut o surpriză extraordinară. Eram la mare cu Isa și eu i-am tot spus: «Haide, vino și tu!». Mi-a zis: «Am treabă, nu știu». Apoi m-a sunat dimineața la 9, m-a întrebat: «Te-ai trezit?». I-am zis: «Da, m-am trezit, cobor la micul dejun. Mai vii sau nu mai vii?». «Nu știu, te anunț eu dacă vin». Când am coborât, era jos, pe terasă, mă aștepta. Astea sunt mai importante decât orice cadou”, a declarat Oana Roman, pentru EGO.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

În iunie 2022, Oana declara că „lucrurile nu merg în direcția în care își dorește ea”, pentru ca în iulie să spună că ea și Marius „sunt bine”.

„Avem și noi momente mai bune, mai proaste. Per total, ne luptăm să găsim un echilibru, despre asta este vorba. Da, cumva da, să știi (n.red.: dragostea învinge întotdeauna). Suntem o familie normală, cu toate bunele și relele pe care le are o familie normală. Eu asta spun tot timpul și celor care mă urmăresc. Trebuie să înțeleagă că noi suntem niște oameni fix la fel ca ei. Diferența este că, bun, apărem la televizor. În rest, viața noastră se desfășoară fix după același tipar ca viața oricui. Și noi avem probleme, avem greutăți, avem momente când nu ne merge bine, momente când ne merge mai bine. Ne confruntăm și noi cu aceleași lipsuri, aceleași probleme, aceleași facturi îngrozitoare”, a mai mărturisit vedeta, tot pentru EGO

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter