Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman: „O surpriză extraordinară”

De Unica.ro, pe

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu din ianuarie 2013. Luna trecută, vedeta TV declara că „lucrurile nu merg în direcția în care își dorește ea”. În februarie 2021, Oana și Marius au divorțat. Trei luni mai târziu, perechea și-a dat o a doua șansă.

Marius Elisei, gest romantic pentru Oana Roman: „O surpriză extraordinară”

Luna aceasta, pentru EGO, despre relația ei cu Marius, Oana a declarat: „Suntem bine. Avem și noi momente mai bune, mai proaste. Per total, ne luptăm să găsim un echilibru, despre asta este vorba. Da, cumva da, să știi (n.red.: dragostea învinge întotdeauna)”.

„Suntem o familie normală, cu toate bunele și relele pe care le are o familie normală. Eu asta spun tot timpul și celor care mă urmăresc. Trebuie să înțeleagă că noi suntem niște oameni fix la fel ca ei. Diferența este că, bun, apărem la televizor. În rest, viața noastră se desfășoară fix după același tipar ca viața oricui. Și noi avem probleme, avem greutăți, avem momente când nu ne merge bine, momente când ne merge mai bine. Ne confruntăm și noi cu aceleași lipsuri, aceleași probleme, aceleași facturi îngrozitoare”, a completat.

„Iubirea nu constă în cadouri, sincer. Sunt gesturi pe care le face, lucruri frumoase. Acum ne-a făcut o surpriză extraordinară. Eram la mare cu Isa și eu i-am tot spus: «Haide, vino și tu!». Mi-a zis: «Am treabă, nu știu». Apoi m-a sunat dimineața la 9, m-a întrebat: «Te-ai trezit?». I-am zis: «Da, m-am trezit, cobor la micul dejun. Mai vii sau nu mai vii?». «Nu știu, te anunț eu dacă vin». Când am coborât, era jos, pe terasă, mă aștepta. Astea sunt mai importante decât orice cadou”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

La începutul anului 2022, Oana și Marius au aniversat 9 ani de relație. Cuplul s-a cunoscut pe 3 ianuarie 2013.

„Eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și, întâmplător, am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, scria Oana Roman pe Instagram.

„Am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări”, a completat.

„De multe ori am căzut în capcana răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”, a încheiat.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter