Marius Elisei, gest romantic care a impresionat-o pe Oana Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 10:26

Oana Roman și Marius Elisei dau dovadă că atâta vreme cât există iubire, orice probleme de cuplu se pot rezolva. De când s-au împăcat, cei doi nu pierd ocazia să-și arate dragoste unul față de celălalt. Pe rețelele de socializare, fiica lui Petre Roman a povestit cum a reușit soțul ei să o impresioneze.

Oana Roman le-a arătat fanilor săi ce gest romantic a făcut Marius Elisei pentru a o impresiona după ce s-au întors din vacanța de Paști, pe care au petrecut-o în Gorj, la o cabană.

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Gina Pistol revine la „Asia Express”! Unde se va filma sezonul 5

Cum a ajuns tatăl Deliei să trăiască în mânăstire: „Până la 40 de ani, eram ateu!”

Ce condiție i-a impus Jennifer Lopez lui Ben Affleck în contractul prenupțial

Marius Elisei, gest romantic care a impresionat-o pe Oana Roman

Vedeta a povestit că după ce a tuns iarba în grădină, soțul ei i-a făcut o surpriză și i-a adus mâncarea la pat.

Azi nu era nimic gătit. Marius a comandat mâncare și mi-a adus-o unde eu mă odihneam. Ăsta mi se pare a fi un gest de iubire, nu de slăbiciune. Și voi arăta mereu câte un gest din ăsta pentru că fetele trebuie să înțeleagă cum trebuie să fie un bărbat și de ce să-l iubească. Pentru grijă, tandrețe, iubire, afecțiune, gesturi frumoase, protecție, pentru că sunt tați implicați și multe altele din acest registru, a scris Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei sunt împreună din 2013. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 8 ani. Cei doi au divorțat la notar în februarie 2021, dar în luna iunie au anunțat că s-au împăcat. De când formează din nou un cuplu, cei doi se bucură de o relație mult mai echilibrată și plină de momente frumoase, așa cum lasă se înțeleagă din tot ceea ce publică în mediul online.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter