Cum arăta Mario Fresh la 10 ani. Primele apariții pe scenă ale vedetei de la Asia Express

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 24 februarie 2020, 15:45

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari și talentați tineri artiști din showbiz-ul românesc.

Este originar din Iași, s-a născut pe 9 august 1999, numele său real este Mario Gălățanu (Fresh este numele de scenă, de la Fresh Kid, poreclă dată de Alex Velea) și se poate lăuda cu un succes muzical timpuriu. La șase ani a participat la două festivaluri importante de muzică – Cerbul de Aur și Mamaia Copiilor -, unde a câștigat premiul întâi, iar în 2009, la 10 ani, a ieșit pe locul al doilea în cadrul acelorlași competiții muzicale. Tot în jurul vârstei de 10 ani, Mario a avut norocul să-l cunoască pe Alex Velea. Fiind extrem de impresionat de talentul copilului, Velea a decis să-l ia sub aripa sa pentru a-l ajuta să-și dezvolte cariera muzicală.

„Vocea lui e de platină, e înzestrat de la Dumnezeu”

În 2011, Mario Fresh a reușit performanța de a ajunge în semifinala emisiunii “Românii au talent”. La scurt timp după lansarea primei piese, în colaborare cu HaHaHa Production, intitulată “N-ai școală… e nasol!”, cariera muzicală a tânărului a început să aibă un traseu ascendent, puștiul fiind în acel moment comparat cu celebrul Justin Bieber.

“Vocea lui e de platină, e înzestrat de la Dumnezeu. E un suflet nobil și sper să rămână așa. M-a făcut și pe mine să mă simt ca un puști. M-am distrat rău de tot”, spunea Alex Velea pe vremea când l-a cunoscut, potrivit libertatea.ro.

În 2014 a lansat piesa “Am rămas cu gândul la tine”, în colaborare cu Alex Velea, hit ce i-a adus celebritatea atât în lumea muzicală, cât și în rândul fanelor. După acest moment, au mai urmat alte opt piese lansate cu succes și participarea în reality show-ul difuzat pe Kanal D, „Exatlon”. În momentul de față, Mario Fresh face parte dintre concurenții emisiunii „Asia Express”, iar partenerul său este chiar Alex Velea.

Relația sa cu Velea este una extrem de strânsă, tânărul fiind protejatul artistului. Mario a și locuit împreună cu Velea și cu Antonia pentru o perioadă bună de timp.

Pe plan sentimental, Mario trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu fiica prezentatoarei Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani) cu care are planuri mari de viitor. Părinții lui Mario, Claudia și Mihai Gălățeanu locuiesc în Iași, unde dețin o pizzerie.

Iată cum sunau primele piese interpretate de micul Mario Fresh:

Aici, în emisiune Corinei Chiriac, „Să v-amintiți duminica”


Citește și Lucrurile devin serioase. Gestul făcut de Andreea Esca după ce toți au aflat că fiica ei se iubește cu Mario Fresh

Aici, la Cerbul de Aur jr., în 2009

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter