Mario Fresh, emoționat să-i cunoască pe părinții Alexiei Eram, Andreea Esca și Alexandre Eram

De Unica.ro, pe

Mario Fresh (22 de ani) formează din anul 2016 un cuplu cu Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca (49 de ani) și a lui Alexandre Eram (51 de ani).

Alexia are și un frate mai mic, Aris Melkior Eram, în vârstă de 18 ani. Invitat în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, găzduită de Marius Manole (43 de ani), Mario Fresh a vorbit despre prima întâlnire cu părinții Alexiei.

Mario Fresh, emoționat să-i cunoască pe părinții Alexiei Eram, Andreea Esca și Alexandre Eram

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât mi-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”, a povestit solistul.

„Am avut emoții la prima întâlnire cu părinții Alexiei, pentru că nu știam cum voi fi perceput. Numai că ei m-au făcut să mă simt foarte bine și relația noastră a funcționat perfect de la bun început”, mai spunea Mario Fresh în 2018, pentru revista VIVA!.

La rândul ei, Alexia are o relație foarte bună cu familia artistului. „A doua mea familie. Îi iubesc”, scria Alexia în mediul online, în martie 2021. Mario și Alexia s-au cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei.

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a dezvăluit Alexia. Atunci, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar restul poveștii deja îl știți.

În cadrul unui eveniment, întrebată dacă îl iubește pe Mario la fel și după cei 5 ani de relație, Alexia a mai spus: „Da! Iubesc și îmi place să primesc iubire. Sunt o fire care iubește necondiționat”. În continuarea aceluiași interviu, întrebată de ce nu a însoțit-o și Mario la eveniment, Alexia a spus: „Doarme! E prea devreme pentru el”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mira și Mario Fresh, fotografiați sărutându-se. Solista a postat imaginea pe Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie și copii

Ce frumoasă este sora lui Mario Fresh, Raluca Gălățanu

Antonia, despre conflictul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea

În ianuarie 2021, în mediul online, Mario le-a cerut urmăritorilor lui să facă presupuneri despre el. Solistul a spus apoi dacă acele presupuneri sunt sau nu adevărate. Unul dintre urmăritorii lui a presupus: „Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voastră. Erați pe punctul de a vă despărți”. La acest mesaj, Mario a răspuns: „Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bine”.

Deși au spus că-și doresc să fie părinți tineri, perechea nu se vede având copii în următorii doi ani. „Și eu mă văd o mamă tânără, [pe la] 27, 28 [de ani]”, mărturisea Alexia într-un alt interviu. „Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a mai spus. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a încheiat Mario atunci.

Mario Fresh: „Antonia a fost ca o mamă pentru mine”

Tot în emisiunea găzduită de Marius Manole, întrebat cu cine ar forma un cuplu dintre Alina Eremia, Ruby și Antonia (dacă el și Alexia nu ar fi fost împreună), Mario a mai spus: „Antonia a fost ca o mamă pentru mine”. Alegerea solistului a fost Alina Eremia.

În toamna anului 2020, între Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea s-a iscat un conflict. „Eu și Antonia am văzut în ei ambiție, talent și ne-am dorit ca acești copii să reușească. (…) Le-am oferit exact ce-mi doream pentru mine în copilărie, sprijin, susținere. (…) Faima și succesul au, din păcate, puterea de a-ți influența caracterul”, mărturisea Alex Velea pe YouTube, în octombrie 2020.

În același videoclip, Alex a explicat că ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care Mario și Lino și-au dorit ca Golden Boy Society, casa de discuri care îi aparține, să nu mai reprezinte alți artiști în afara lor și să investească în anumite proiecte în care el [Alex] nu credea.

„Mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragoste cu sila, în lucruri făcute cu forța. Contractual, ei încă au niște obligații față de mine, dar de azi înainte sunt liberi de contract”, a mai spus solistul, rupând contractele celor doi. „Dacă ar fi să fac încă o dată treaba asta, aș face-o la fel. Recunosc, sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața. Multă baftă!”, a mai spus artistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter