Marina Voica, la un pas de moarte. Artista a mâncat naftalină

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 septembrie 2018, 13:24
Marina Voica a trăi până la 82 de ani momente plăcute, dar și mai puțin plăcute, de toate acestea amintindu-și cu drag în cartea care va fi lansată pe 1 octombrie la Cercul Militar Bucureşti și intitulată “Marina Voica, drum spre legendă”, scrisă de Octavian Ursulescu.

Marina Voica, îndrăgita artistă de origine rusă, a fost invitată în platoul Antena Stars unde a dezvăluit un moment pe cât de haios, pe atât de periculos din trecutul său. Dintr-o greșeală, Marina Voica a mâncat naftalină și era să moară, nu doar ea, ci și întreaga familie: „Eram la şcoală şi tata care ne-a umplut de instrumentele muzicale pe toate le-am avut. Mi-a lipsit numai pianul. Şi a cumpărat un pian extraordinar de mahon, foarte valoros. Şi trebuia să punem naftalină ca să nu-l mănânce moliile că s-a întâmplat în alte cazuri. Şi atunci, el făcea treaba asta să nu se pună moliile, naftalina era pe masă, mama ne pregătea micul dejun cu chefir şi fratele care putea să mănânce numai când citea. În iaurt, totdeauna puneam zahăr. Şi eu la fel ştiu, uitându-mă la el. Până la urmă, tata şi-a dat seama că, de fapt, noi am pus în loc de zahăr această naftalină. Mama a spus aşa: dacă copiii mor, moare şi ea. Şi a luat şi ea toată naftalina şi a băut-o. Şi pe urmă am chemat salvarea, ne-au făcut, ne-au curăţat de toată porcăria asta şi nu e nimic caraghios. Mama era să-l omoare pe tata. Nu l-a iertat toată viaţa că era să… Asta e tot!”, – a dezvăluit Marina Voica la Antena Stars.

Marina Voica in tinerete

Pe de altă parte, Marina Voica a vorbit despre sărăcia și lipsurile cu care s-a confruntat în copilărie și ce era nevoită să facă familia sa de intelectuali pentru a avea ce pune pe masă: “Tata a găsit la o moară un sac cu faină prost măcinată, plină de nisip, din care mama s-a grăbit să ne facă, bucuroasă, o plăcintă. Apoi era să izbucnească în plâns, văzând cum ne scârţăie nisipul între dinţi. Până la urmă a aruncat tot sacul şi a început să doneze sânge pentru front. Donatorii primeau în schimb mâncare: câteva feliuţe de salam, o bucată de pâine şi un pahar cu îngheţată, adică o nimica toată.” – a declarat artista pentru click.ro.

Citește și – Magda Vasiliu, dezvăluiri cutremurătoare despre boala fiului său: “Mi s-a spus ca cea mai bună soluție ar fi amputația piciorului“

Citește și – Răzvan Botezatu, la un pas de moarte. A fost diagnosticat cu TBC: “Aici a intervenit Dumnezeu…”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter