Mariah Carey a dezvăluit că a fost hărțuită sexual

De Oana Savin, pe
Cântăreața americană Mariah Carey a dezvăluit că a fost hărțuită sexual de mai multe ori de-al lungul carierei sale, însă de fiecare dată a încercat să adopte o atitudine pozitivă.

Artista a fost întrebată dacă susține mișcarea #MeToo, împotriva hărțuirii sexuale la locul de muncă.

Cum aș putea să nu o susțin? Cred că oamenii trebuie să spună adevărul”, a răspuns Carey, citată de Contact Music.

Mariah a dezvăluit atunci că și ea a experimentat hărțuirea sexuală la locul de muncă, dar nu și-a permis să se lupte cu negativismul.

Citește și: Mariah Carey și-a vândut inelul de logodnă pentru 13 milioane de dolari

Încerc să trec peste multe lucruri transformând lucrurile negative în pozitive. Chiar dacă este pentru a trece peste un moment mai ciudat”, a mai spus ea.

Întrebată dacă experienţele de hărţuire au fost mai scurte sau mai intense, aceasta a răspuns: „Puţin din amândouă”, cântăreața refuzând să dea și alte detalii.

Mariah l-a acuzat pe fostul său soț, Tommy Mottola, cu care a fost căsătorită între 1993 și 1998, că a controlat-o pe tot parcursul relației lor turbulente. Cântăreaţa a spus că această relaţie a afectat-o foarte mult, dar a şi ajutat-o să devină mai puternică.

Citește și: Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolară

Când trebuie să îți controlezi emoțiile în mod constant și să ai grijă la fiecare mișcare pe care o faci, practic ceri voie să exiști. Asta îți afectează viața”, a explicat Carey.

Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter