Mariah Carey, dezvăluiri șocante despre copilăria ei: „Sora mea m-a drogat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 februarie 2023, 13:12

Artista Mariah Carey (52 de ani) a lansat, acum doi ani, prima ei biografie, The Meaning of Mariah Carey, în care vorbește despre durerea și traumele îndurate în copilărie.

În noua serie Apple TV+ The Oprah Conversation, moderată de Oprah Winfrey (66 de ani), Mariah reflectă asupra copilăriei sale.

Despre memoriu, solista mărturisește că este rezultatul a numeroase atacuri la adresa ei. Fiindcă a fost provocată de membrii familiei sale și nu numai, cântăreața a decis să redea poveștile lor din perspectiva ei.

Mariah Carey, dezvăluiri șocante despre copilăria ei: „Sora mea m-a drogat”

Mariah s-a născut în Huntington, New York. Părinții ei au fost Alfred Roy Carey, inginer aeronautică, și Patricia, cântăreață de operă și profesoară de canto. Mariah a fost mezina familiei, având un frate și o soră mai mari, Morgan (60 de ani) și Allison (57 de ani).

Părinții artistei au divorțat când ea avea doar 3 ani și mărturisește că a locuit preponderent cu mama ei. Crescând, Mariah a simțit o teamă constantă.

Spune că fratele ei era „extrem de violent” și că sora ei era „tulburată și traumatizată”. În carte, Mariah susține că rudele ei au „vândut minciuni” despre ea tabloidelor și că a trăit o experiență extrem de traumatizantă din cauza surorii sale la doar 12 ani.

„Când aveam 12 ani, sora mea m-a drogat cu valium. Mi-a oferit cocaină, mi-a provocat arsuri de gradul 3 și a încercat să mă vândă unui proxenet.”

Despre frații ei, cântăreața spune că erau deja „tulburați” dinainte ca ea să vină pe lume. „M-am simțit ca o străină în propria familie.”

„Ei au crescut cu un tată de culoare și o femeie albă, în timp ce eu am locuit mai mult cu mama, ceea ce lor li s-a părut mai ușor, deși nu era așa. Mereu au privit viața mea ca fiind mai ușoară decât a lor.”

Mariah a mai dezvăluit că, deși nu a înțeles inițial strictețea tatălui ei, pe patul de moarte al bărbatului au vorbit despre experiențele lui din armată. Astfel, artista a înțeles de ce nu au putut avea o conexiune mai strânsă cu el.

Crede că a fost neglijată de mama ei

În ceea ce o privește pe mame ei, Mariah spune că relația lor din prezent rămâne „realmente dificilă”. Totodată, solista este de părere că a fost neglijată în copilărie.

„Dar cu toții facem greșeli. Neglijarea avea anumite nivele. Mă simțeam mereu murdară, nu mă simțeam aranjată și eram lăsată în grija unor persoane nepotrivite.”

Ulterior, cântăreața mărturisește că întotdeauna va avea grijă de cea care i-a dat viață. „Speranța mea este ca ea să vadă esența mea ca un om bun, ca cineva care a încercat.”

Azi, după ani de terapie, Mariah i se adresează mamei sale cu „Patricia” nu „mama”, iar când vorbește despre frații ei îi numește ex-frate și ex-soră.

Mariah este și ea la rândul ei mama a doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 9 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Au devenit părinți după două sarcini la rând pierdute! Artista a adus pe lume un fiu

Andreea Bălan a avut un weekend de coșmar. Ce a pățit Clara, fetița ei cea mică

Adrian Nartea neagă faptul că a fost infectat cu noul coronavirus: „Nu am și nu am avut COVID”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter