Maria Dragomiroiu, filmare inedită în baie în timp ce-și spală părul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 14:30

Maria Dragomiroiu (65 de ani) și-a uimit fanii prin publicarea unui filmuleț în mediul online în care apare în baie, în timp ce-și spală părul . Îndrăgita interpretă de muzică populară este renumită pentru podoaba sa capilară superbă, iar acum, le-a arătat tuturor care este ritualul de spălare a părului său.

Artista a prezentat filmulețul în emisiunea “Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV. Maria Dragomiroiu a explicat pas cu pas cum își șamponează, clătește și stoarce părul printr-o metodă denumită de ea “morișca”.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu, întâmplare neplăcută la un eveniment: „Părul mi-a luat foc!”

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des. Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu, în clipul de pe Youtube.

Cântăreața a promis la sfârșitul filmulețului că va reveni cu ale clipuri în care va arăta publicului cum își vopsește părul și cum îl usucă.

„Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt”, a spus solista la Pro TV.

Foto – Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter