Marian Manole, reacție dură la dezvăluirile făcute de Maria Dragomiroiu despre sora sa, Mădălina Manole

De Unica.ro, pe

Marian Manole a reacționat dur după ce Maria Dragomiroiu a vorbit despre sora sa, Mădălina Manole, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Marian Manole s-a arătat supărat și dezamăgit de declarațiile făcute de interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu în legătura cu sora lui, Mădălina Manole, care s-a stins din viață în urmă cu 12 ani.

Maria Dragomiroiu: „Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără”

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a afirmat că Mădălina Manole, care i-a fost ca o soră mai mică și cu care avea o legătură strânsă, credea că este urmărită de un blestem din familie și că o să moară de tânără.

Ea a fost o fire depresivă. Era foarte exigentă cu ea. Își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără. Și nimeni nu a fost lângă ea.

Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus. Cu o zi înainte de nunta ei a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric, a mărturisit interpreta de muzică populară în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Toată lumea știa, cei din familie știau ce vrea să facă”

Maria Dragomiroiu a mai spus că oamenii apropiați știau prin ce perioadă grea trece Mădălina Manole și nimeni nu a ajutat-o.

Mie îmi pare rău că a plecat așa. Se știe că un suflet care pleacă în felul acesta nu este nici la Dumnezeu, nici în iad, este undeva, și cine știe când va pleca de acolo, din această zonă gri. Pentru că a făcut un păcat și îmi pare foarte rău pentru ea.

O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte. Să o ierte că a făcut acest gest. Am înțeles de ce. Era nefericită. Și n-a mai putut duce această nefericire, fiind o fire depresivă.

Această nefericire se accentua, nimeni nu a ajutat-o să iasă la lumină. Era la-ndemâna cuiva să facă lucrul ăsta. Care știa. Toată lumea știa, cei din familie știau ce vrea să facă. Și n-a ajutat-o nimeni, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Citește și: Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Cum a început relația Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu. Jurnalista a fost considerată motivul divorțului lui Mădălin de fosta soție

Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

Reacția lui Marian Manole la declarațiile Mariei Dragomiroiu

Marian Manole s-a arătat revoltat de declarațiile artistei la adresa surorii sale.

Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus, e dezamăgitor pentru familia mea!

Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe „sora” ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune! a spus Marian Manole pentru Click.

„Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!”

Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!

Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina, dacă chiar a prețuit-o! a mai spus fratele Mădăline Manole.

Mădălina Manole s-a stins din viață în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Artista, care avea 43 de ani, devenise mamă cu un an înainte. Familia Mădălinei Manole l-a acuzat pe soțul acesteia, Petru Mircea, de moartea artistei și scandalul dintre ei a durat ani de zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter