Maria Dragomiroiu, despre conflictul cu Elena Merișoreanu: „Sunt oameni care mint și în jurul unei minciuni fac o poveste”

De Unica.ro, pe

Între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a izbucnit un adevărat conflict în urma cu mai mult timp. Cele două cântărețe de muzică populară, care au fost bune prietene, și-au aruncat cuvinte grele.

Scandalul dintre cele două a pornit în 2019, după ce în presă a apărut informația potrivit căreia Maria Dragomiroiu ar avea o pensie de doar 1.200 de lei. Elena Merișoreanu a comentat declarația, iar de aici a început un întreg șir de replici acide.

De la ce a pornit scandalul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu

Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul, a spus Elena Merișoreanu la Agentul VIP.

Replica artistei a fost una destul de dură.

Elena Merișoreanu este o artistă pe care o apreciez, dar care a venit pe pământ ca să își judece colegii. E mincinoasă și răutăcioasă. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta, a spus și Maria Dragomiroiu în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

Cum arăta Andreea Esca în copilărie

Xonia, despre lupta cu boala autoimună care o macină. Ce face pentru a nu i se mai umfla fața

Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma uriașă pe care cerut-o pentru două evenimente din Germania

„Sunt oameni care mint și în jurul unei minciuni fac o poveste”

Maria Dragomiroiu a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit și despre conflictul dintre ea și Elena Merișoreanu. Cântăreața de muzică populară a fost întrebată dacă, într-adevăr, colega sa de breaslă este invidioasă pe ea.

Nu, categoric nu. Asta a fost în cadrul emisiunii, pentru că așa era formatul, era trecut deja pe fițuica aia, eu am spus doar că minte. Minciuna este o boală, sunt oameni care mint și în jurul unei minciuni fac o poveste.

Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o și a fost la nunta mea, la cununia mea civilă, pentru că era împreună cu soțul dumneaei, domnu Croitoru, un om excepțional, mai ales că stă acolo lângă mine, suntem din sate învecinate, la Vâlcea, și mi-a dat cei mai mulți bani pe masă…

Nu noi, interpreții, trebuie să ne judecăm între noi și nu numai interpreții, oamenii. Am zis că există instituții care fac asta și cel mai adevărat judecător este Dumnezeu, a declarat Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu, adevărul despre declarația cu privire la pensia pe care o primește

Artista a mai povestit că în emisiunea în care a vorbit despre pensia ei nu s-a plâns de venituri.

În emisiunea respectivă am fost întrebată care este diferența dintre un artist din România și unul din afară. Și eu ce să spun? Ieșisem la pensie de o lună, acum aproape trei ani. Pot eu să mă compar sau poate vreun artist din România să se compare cu unul din afară, când ei sunt protejați prin sindicate, numai noi avem nimic. Am zis așa: Aș putea eu să trăiesc cu 1.200 de lei, cu cât am ieșit la pensie? Probabil s-a scris că Maria Dragomiroiu se vaită. Și așa a rămas. Acum primesc pe Facebook mesaje, mă și înjură unii și mă doare sufletul că eu nu am greșit cu nimic.

O rog frumos să nu mă mai înjure (n.r – pe Elena Merișoreanu), că am făcut aproape 2.000 lei pensie. Și cu indemnizație, aproape 2.700 lei. Așa că am cu ce să trăiesc, lăsați-mă. Glumesc. Dar eu nu trăiesc din asta (…) Am avut grijă de bătrânețile mele, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter