Mama Oanei Roman, din nou la medic. „Vom vedea ce o fi”

De Unica.ro, pe

Mama Oanei Roman (45 de ani), Mioara Roman (81 de ani), a fost nevoită să meargă din nou la medic. Mioara suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină – un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

Mama Oanei Roman, din nou la medic. „Vom vedea ce o fi”

Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

„Merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanent. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme.

Sper ca, într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a spus Oana pe Instagram. De curând, Mioara a fost externată din complexul de lux în care se recupera. În mai 2021, Mioara a fost externată după o primă lună de tratament.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Fiindcă a observat îmbunătățiri, Oana și-a internat mama încă o lună. „A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi. Trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, ci să stagneze.

Pentru asta, în mod constant, periodic, trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, a mai spus Oana. „Așa că periodic va mai veni câte două, trei săptămâni, să facă aceste tratamente care o ajută ca starea ei să rămână staționară și să nu evolueze”, a încheiat.

În mai 2021, Oana mărturisea că încă este afectată de ruptura dintre părinții ei. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, vedeta TV a spus care este acum relația dintre Mioara și Petre Roman (74 de ani).

Fosta pereche s-a căsătorit în anul 1974 și a divorțat în 2007. În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter