Mama Larisei Iordache a încetat din viață

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 iunie 2021, 12:39

Larisa Iordache (25 de ani) trece prin momente extrem de dificile. Mama gimnastei a încetat din viață după o lungă lupă cu o boală necruțătoare. Mama Larisei suferea de cancer, iar în ultima perioadă, starea sa de sănătate s-a agaravat. Din cauza problemelor cu mama sa, Larisa Iordache și-a anulat deplasarea pe care trebuia să o facă alături de echipa României pentru un ultim test înainte de Jocurilor Olimpice, la Gent, potrivit sport.ro.

Larisa a făcut tristul anunț al pierderii mamei printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inimă, sufletul și inima mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, sunt cuvintele scrise de Larisa Iordache pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care se află alături de mama ei.

 

La scrut timp după anunțul tragediei, pe pagina de Facebook a CS Dinamo, clubul de care giomnasta aparține, a fost postat un mesaj de condolenanțe pentru Larisa: „Condoleanțe, Larisa! Suntem cu sufletul și gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Citeşte şi: Andreea Ibacka, declarații surprinzătoare despre Cabral: „[…] cine să-l mai ia așa bătrân, cusurgiu și cu datorii la bancă?”

Citeşte şi: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

Citeşte şi: EXCLUSIV Ion Rizea, despre privilegiul de a fi actor: “Rolurile pe care le jucăm lasă urme”

Citeşte şi: Loredana Chivu, criticată de fani că își editează excesiv pozele: „Doamne ferește! Ești horror!”

Pe 21 aprilie, Larisa Iordache și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după obținerea locului doi la categoria individual-compus din cadrul Campionatului European de la Basel. În 2012, Larisa a mai participat la Olimpiada de la Londra, obținând medalia de bronz.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter