Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce mesaj a transmis sportiva

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 februarie 2021, 13:17
Gimnasta Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a împărășit această experiență cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Ce mesaj a transmis sportiva. 

La Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 a sportivilor din loturilor olimpice. Primii sportivi pe care echipa medicală a Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) i-a programat săptămâna trecută la vaccinare au fost înotătorii și săritorii în apă. Ieri, 22 februarie 2021, a fost vaccinată și gimnasta Larisa Iordache.

Citește și: Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva COVID-19: Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând

„A fost rândul gimnastei Larisa Iordache și a antrenorilor săi Lăcrămioara și Cristian Moldovan să primească serul împotriva coronavirusului COVID-19. Larisa se află în plină pregătire pentru concursul european de calificare la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, competiția programată a avea loc în localitatea elvețiană Basel, în aprilie.

Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naționalelor de fotbal și al lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenții loturilor olimpice la vaccinare”, a anunţat ieri COSR.

După ce a primit vaccinul, Larisa Iordache a vorbit despre această experiență pe rețelele de socializare.

Citește și: Mesajul unui medic român care s-a vaccinat anti-COVID-19

„Primul vaccin impotriva COVID19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a spus Larisa Iordache.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter