Gimnasta Larisa Iordache, după ce s-a retras din finala la bârnă, de la Jocurile Olimpice: „Este greu, greu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 12:13

Larisa Iordache s-a retras din finala la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020 din cauza unei accidentări. Gimnasta a transmis un emoționant pe rețelele de socializare.

Larisa Iordache s-a calificat în finala de la bârnă ce a avut loc în data de 25 iulie, însă a suferit o accidentare la aterizare. Deși era hotărâtă să continue competița în ciuda entorsei metatarsiene de la piciorul stâng, cu două ore înainte de startul finalei, gimnasta a anunțat că abandonează concursul.

Prezent la Tokyo, Marian Ursescu, șeful departamentului sportului de la Gazeta Sporturilor, a povestit ce s-a întâmplat în sală, înainte ca Larisa Iordache să ia decizia de a se retrage din marea finală.

A încercat să facă aparatul, a mers în sală și a strâns din dinți, dar când a dat jos bandajele și-a dat seama că mai poate concura.

Și Comitetul Olimpic și Sportiv Român a transmis pe Facebook un mesaj prin care a explicat decizia gimnastei.

Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări, dar ea nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții.

Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta.

Citește și: Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu – nimeni nu se aștepta

EXCLUSIV! Cum arată casa Andreei Marin – imaginile pe care nu le-a văzut nimeni

Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu

Șerban Huidu a jignit-o public pe Mirela Vaida. Internauții, furioși de cuvintele „Cârcotașului”

Mesajul gimnastei Larisa Iordache după ce s-a retras din finala la bârnă

După ce și-a dat seama că nu poate, Larisa Iordache a părăsit sala cu ochii în lacrimi. Pe rețelele de socializare, campioana noastră a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.
Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine și pentru ființa care m-a impins pe drumul acesta, dar care din păcate nu mai este lângă mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… însă știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut că o să fie bine totul. Însa drumul nu se oprește aici cu aceasta șansă nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregătită să reiau totul din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter