Larisa Iordache a fost internată în spital. Ce probleme de sănătate are gimnasta

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 aprilie 2021, 12:49

Larisa Iordache (24 de ani) a fost internată în spital din cauza unei crize renale. Gimnasta va rata finala la individual compus de la Campionatul European din Basel (Elveția).

După ce a concurat în Campionatul European de Gimnastică de la Basel, unde s-a clasat pe poziția a patra, obținând atât un loc în finală, cât și calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sportiva a suferit o criză renală.

După 36 de ore de tratament, starea de sănătate a sportivei nu s-a îmbunătățit, motiv pentru care CS Dinamo, clubul de care aparține gimnasta, a anunțat că Larisa nu va putea concura în finala de individual compus, programată vineri, 23 aprilie 2021, de la ora 14:30.

Larisa Iordache a fost internată în spital. Ce probleme de sănătate are gimnasta

„Sportiva noastră Larisa Iordache nu va putea concura astăzi în concursul individual compus de la Campionatul European de la Basel (Elveția)! În această dimineață, Lari nu părăsise încă spitalul unde a fost internată după criza renală din ziua concursului de calificare de miercuri. […]

Citește și:

Alina Laufer, fotografie adorabilă cu gemenii ei: „Patru săptămâni de când i-am adus acasă”

Gabriela Prisăcariu, într-o ținută transparentă în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune

Dar aceasta este Larisa, un caracter extraordinar, un sportiv de excepție care și-a dorit atât de mult calificarea la Jocurile Olimpice încât a reușit să-și estompeze slăbiciunea fizică prin motivație mentală!”, se arată în comunicatul publicat de Clubul Sportiv Dinamo pe Facebook.

Încă nu se știe dacă Larisa va putea participa în finala de la aparate, programată duminică, 25 aprilie 2021. „Știu că astăzi este finala la individual compus, iar eu, din păcate, nu voi putea concura… deoarece încă nu am ieșit din spital.

Daaar pot spune că sunt mult mai bine și sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să vă mulțumesc pentru grija voastră. 🙏🏼😊🙌🏻”, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter