Larisa Iordache s-a despărțit de noul iubit. Sportiva doar ce confirmase relația

De Unica.ro, pe

La scurt timp după ce și-a confirmat noua relație, Larisa Iordache a declarat în mediul online că, de fapt, este singură.

Larisa Iordache s-a despărțit de noul iubit. Sportiva doar ce confirmase relația

„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că în principiu asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta”, a declarat Larisa Iordache la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Din prima mi-am exprimat dorința de a fi fidelitate, comunicare și înțelegere. Cred că ăsta este cumva succesul unei relații. Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile. Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita. Este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. (…) Încercăm să păstrăm totul pentru noi. Nu ascund absolut nimic. Mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știm doar eu și omul cu care sunt asta. O viață privată este mult mai sănătoasă”, a continuat.

Ulterior însă, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, întrebată dacă este singură, sportiva a răspuns: „Da”. Anterior, Larisa a format un cuplu cu gimnastul Roland, de care s-a despărțit în urmă cu 3 ani.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Povestea de dragoste dintre Puya și soția lui, Melinda. Cuplul participă împreună la „America Express”

Citește și: Andreea Bălan, revedere emoționantă cu fiicele Ella și Clara, după întoarcerea de la filmările pentru „America Express”

Citește și: Care sunt cele 9 perechi de vedete care pleacă în „America Express”

La sfârșitul lunii iulie, Larisa a revenit în România de la filmările sezonului 5 „Asia Express”, devenit „America Express”, unde a concurat alături de gimnasta Diana Bulimar. Competiția s-a desfășurat în Mexic, Guatemala și Columbia.

Larisa Iordache își dorește să devină mamă

„Eu chiar sunt un om care își dorește o familie, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic. Nu vreau să am regrete. Chiar dacă sunt foarte asumată, îmi doresc să fie de două ori gândite lucrurile înainte și să fie cu calm. O să fie când va fi momentul și nu o să dau înapoi. Îmi doresc și fată și băiat”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter