Malvina: “Mi-am dorit ca dragostea să mă ia prin surprindere și chiar așa s-a întâmplat!”

De Revista Unica, pe

Frumoasa creatoare a brandului de bijuterii Malvensky a vorbit, în exclusivitate pentru Unica, despre afaceri și noua iubire!
Oficial, îi merge bine. Atât în afaceri, cât și în viața personală. Malvina a lansat de curând o nouă colecție de bijuterii, Baby Malvensky, cu lanțuri și brățări cu pandative pentru bebeluși și e foarte mulțumită de inia de eșarfe Marame, cu motive tradiționale românești, pentru care primește o mulțime de comenzi din București și din țară.

Cât despre dragoste… Malvina e foarte reținută în a povesti despre viața ei intimă. A apărut de mână cu actorul Dorina Boguță, la premiile Gopo, dar a refuzat apoi elegant orice comentariu despre relație. În Unica de mai, Malvina a stat de vorbă cu Raluca Hagiu, redactorul-șef al revistei Unica, despre noua dragoste, deși recunoaște că nu i-a fost ușor să o facă.

Malvina l-a cunoscut mai bine pe Dorian la cursul de actorie pe care l-a început în toamna lui 2011, la Școala de actorie de film, unde el este profesor. “Nu e o persoană superficială și se vede în tot ce face. Întotdeauan am știut că dragostea e mai aroape decât o cauți și poate apărea de oriunde. În fiecare zi mă surprinde plăcut. Mă face să…”

Citește continuarea interviului în Unica de mai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter