Maluma, mesaj după concertul din România. Ce l-a impresionat pe artist

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 11:38
Aseară, la Romexpo, a avut loc concertul îndrăgitului artist Maluma. Columbianul a urcat pe scena în prima seară a Festivalulului El Carrusel, urmând ca în seara acesata să concerteze Luis Fonsi, interpretul hitului "Despacito".

Maluma a reușit să facă un show de excepție și a cântat împreună cu publicul piesele care l-au consacrat. „El prestamo”, „Corazon”, „Felices los 4”, „Cuatro Babys”, „Sin Contrato”, “Mi Declaración”, “Marinero”, “Chantaje“, “Clandestino” și „Trap” (piese în colaborare cu Shakira),”Vente pa’ca” (piesă în colaborare cu Ricky Martin) sunt melodii care au răsunat aseară pe scena de la Romexpo.

Cu toate că vremea nu a fost de partea lui, dand dovadă de empatie și respect pentru fani, Maluma nu s-a sfiit, ci a ieșit în fată și a cântat în ploaie.

Soy soñador! Gracias Rumania 🇷🇴 🖤

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Artistul s-a simțit foarte bine pe scenă, iar cadoul său pentru publicul român a fost o piesă cântată în premieră, așa cum el însuși a declarat. Maluma a cântat pentru prima oară pe scenă remixul piesei „X”, piesă în colaborare cu Nicky Jam, J Balvin și Ozuna.

Maluma in concert romania

Cum era de așteptat, nu au lipsit complimentele, artistul declarând că în România a văzut cele mai frumoase femei. De asemenea, a urmat tradiția concertelor sale și a ales din public o tânără care a urcat pe scenă alături de el. Însă, după ce i-a cântat melodia „El Perdedor”, Maluma a sărutat-o… doar pe frunte, tânăra fiind însoțită de iubitul său la concert.

Maluma concert romania

În deschiderea concertului, au cântat Pachanga, Mandinga și Andra. Trupa Fly Project care era, de asemenea, anunțată, a lipsit de la concert: “Cu părere de rău, vă anunțăm că nu vom participa la Festivalul El Carrusel // Romexpo // București, în această seară, din cauze care nu depind de noi. Vă mulțumim tuturor celor care au vrut să fie alături de noi astăzi! Ne vedem curând la următoarele concerte Fly Project!”. – au anunțat aceștia pe Facebook cu câteva ore înainte. Cea care s-a bucurat din plin de întâlnirea cu Maluma a fost Andra, care a dansat în culise cu artistul:  “Când MALUMA te invită la dans, nu ai cum să refuzi” – a scris Andra la postarea sa pe Instagram.

Profund impresionat de publicul din România, imediat după concert, Maluma a transmis un mesaj fanilor săi pe contul său de Instagram: „Wow! Am rămas fără cuvinte. Mulțumesc, România! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! Ați fost cam 20.000 de persoane (n.r la concert). Nu pot să cred asta! Mulțumesc! A fost incredibil să văd atâția oameni cântându-mi piesele. Toate piesele. Fie că știau spaniolă sau engleză, îmi știau toate piesele! Oh, Doamne! Vă sunt foarte recunoscator pentru că îmi știați toate piesele. Vă mulțumesc pentru suport, pentru dragostea voastră. A fost un show uimitor. Mulțumesc încă o dată! După aproape o lună este timpul să merg acasă. Abia astept sa-mi vad cainii, pe Bonnie și Clyde, caii, familia și să dorm în patul meu.”

Citește și – În sfârșit! Ea este iubita lui Maluma și este cunoscută de toată lumea!

Sursă foto: Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter