Magda Vasiliu, replică la mesajul șocant transmis de un preot după referendum

De Mădălina Manole, pe
Magda Vasiliu a făcut public mesajul transmis de un preot din Italia după ce s-au aflat rezultatele parțiale ale referendumului. Fosta prezentatoare TV a criticat dur poziția asumată de reprezentantul Bisericii față de enoriașii săi.

Magda Vasiliu a rămas fără cuvinte văzând ce decizie a luat un preot din Italia vizavi de oamenii din parohia sa, nemulțumit fiind că prezența la vot în cadrul referendumului pentru redefinirea familiei a fost una foarte scăzută. După prima zi a referendumului, acesta le-a trimis un mesaj amenințător enoriașilor săi prin care-i anunța că dacă nu vor merge la vot, nu îi mai spovedește.

Magda Vasiliu - mesaj preot referendum

Magda Vasiliu nu a putut rămâne indiferentă și a scris un mesaj pe conturile de socializare, replică la „Mesaj trimis de un preot ortodox enorașilor din Italia. Mi-e silă. Cum adică nu-l mai spovedesc pe cel care n-a votat?! Asta e biserică…. Să vă spun că am solicitat prin Luptă pentru viață ajutorul episcopiei noastre în Italia, pentru o familie de români cu copilul bolnav, care, în lipsa unor posibilități financiare, n-aveau unde sta? Erau în stradă, cu copilul bolnav, cu bagajele după ei. Mi-au spus că mă sună înapoi, că vor cauta o soluție. Nu m-a sunat nimeni. Nici nu m-așteptăm s-o facă. – a scris Magda Vasiliu pe contul său de Facebook.

Punctăm că referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție a fost invalidat, deoarece cvorumul nu a fost atins, prezența la vot fiind de doar 20,96%, cu peste 9% sub pragul necesar pentru validarea sa.

Citește și – Andreea Bălan a primit amenințări cu moartea pentru că nu a mers la vot

Citește și – Cum arată presupusul copil al principelui Nicolae. Iris Anna are aproape trei ani

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter