Magda Pălimariu explică semnificața numelui ales pentru fiul ei. Ce probleme a avut la naștere

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 06 decembrie 2022, 11:09

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Știrile PRO TV, a povestit cum i s-a schimbat viața, după nașterea primului copil. Băiețelul ei, Axel, a venit pe lume chiar în ziua în care vedeta împlinea 43 de ani.

Proaspăta mămică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a mărturisit cum i s-a schimbat viața de la apariția copilului. A vorbit și despre mutarea în Norvegia și a dezvăluit care este semnificația numelui pe care l-a ales pentru ca fiul ei să îl poarte.

Magda Pălimariu, viață schimbată după ce a devenit mamă: „Am o mie de gânduri, o mie de griji”

Imediat după căsătorie, Magda Pălimariu s-a stabilit în Norvegia, acolo unde a adus pe lume și primul ei copil. Axel s-a născut exact în ziua în care prezentatoarea meteo împlinea 43 de ani.

Vedeta PRO TV a revenit pentru câteva zile în România și deși a devenit de curând mamă, reușește să arate perfect în continuare. „Stresul. Aceasta este rețeta, pentru că sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea. E ceva nou, nu e ușor, dar este o experiență extraordinară”, a spus Magda în emisiunea de la PRO TV.

Ce semnifică numele Axel, ales de Magda Pălimariu pentru fiul ei

Vedeta a născut natural. Nașterea a fost una dificilă. A stat două zile în travaliu și spune că a fost o experiență grea. În total a stat în spital o săptămână, iar la ora 01:00 chiar de ziua ei l-a adus pe lume pe Axel.

„Noi am avut trei nume și nu ne decideam nicicum. Fiecare avea opțiunea lui. Am văzut într-o zi acest nume pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine. Este un nume nordic, nu știam asta. Toată lumea a fost de acord. Semnificația numelui este -tatăl păcii-„, a povestit prezentatoarea.

Potrivit alsin-sa.com, Axel este un nume scandinav, masculin, foarte răspândit în Danemarca și Suedia. Este abrevierea numelui Absalom, fiul regelui David, a cărui traducere este „tatăl păcii’.

Magda spune că Axel este un copil liniștit. Deși la început a fost puțin mai greu, acum lucrurile au revenit la normal. Bebelușul este extrem de atașat de bunica din partea mamei, lucru care o bucură pe Magda și asta pentru că îl poate lăsa pe cel mic în grija bunicii.

Când revine Magda Pălimariu pe micul ecran: „Îmi lipsește”

Prezentatoarea a vorbit și despre televiziune. Spune că îi este dor și abia așteaptă să revină pe micul ecran. Cariera ei a început în 2003, la Prim TV, iar trei ani mai târziu a intrat în echipa de la PRO TV.

„Nu am renunțat la televiziune. Voi reveni la muncă așa cum eram și înainte. Îmi lipsește pentru că face parte din viața mea de peste 20 de ani și rutina mea de zi cu zi dintr-o dată s-a schimbat”

Prezentatoarea de la meteo a povestit că a trecut prin stări de anxietate și că e o mămică mult prea grijulie: “Am o mie de gânduri, o mie de griji. Trebuie să recunosc… că nu pot să mint oamenii, chiar am o mie de griji. Abia aștept să crească puțin, să-mi zică ce-l doare”.

Sursă imagini: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter