Madonna își dedică ziua de naștere ajutorării copiilor din Malawi

De Oana Savin, pe
Cântăreața americană Madonna, care pe 16 august va împlini 60 de ani, a decis să lanseze o campanie de strângere de fonduri ce vizează obținerea sumei de 60.000 dolari în beneficiul copiilor din Malawi.

Madonna, care a adoptat patru copii din Malawi în ultimii 10 ani, a anunțat că fondurile vor fi donate fundației sale Raising Malawi, care sprijină orfelinatele rurale „Home of Home”, relatează Reuters.

Vedeta a declarat că această campanie se va desfășura pe durata lunii august, pe pagina ei de Facebook. Totodată, ea a declarat că prin această inițiativă dorește să marcheze cea de a 60-a sa aniversare.

Pentru ziua mea de naștere nu pot să mă gândesc la un cadou mai frumos decât să conectez familia mea globală cu această ţară frumoasă şi cu copiii ei care au nevoie cel mai mult de ajutorul nostru”, a scris cântăreața pe Facebook.

Citește și: Povestea de viață a cântăreței Katy Perry: „Nu am avut copilărie”

Fiecare dolar pe care îl vom strânge va merge direct către alimente, şcoli, uniforme şi servicii medicale”, a precizat Madonna.

În prima zi după lansarea campaniei, peste 200 de persoane au făcut deja donații și au contribuit la strângerea a aproape 15.000 dolari.

Madonna își dedică ziua de naștere ajutorării copiilor din Malawi

Madonna a înfiinţat organizaţia non-profit Raising Malawi în 2006 pentru a sprijini programe de sănătate şi educaţie, create în special pentru fetele din această ţară africană.

În 2017, cunoscuta cântăreaţă a adoptat două fete din Malawi, gemenele Esther şi Stella, în vârstă de patru ani. Tot anul trecut, Madonna a inaugurat şi un spital pentru copii în Blantyre, al doilea oraş ca mărime din Malawi.

Citește și: Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală

Madonna mai are doi copii adoptați din această țară africană, David Banda și Mercy James, dar și doi copii biologici, Lourdes și Rocco.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter