S-a molipsit de la Miley Cyrus! Uite-o pe Madonna ce dizgraţioasă este!

De Geo Berciu, pe

În ultima perioadă, Miley Cyrus este văzută ca şi copilul teribil al muzicii, iar Madonna, iubitoare de orice tip de publicitate, nu a ezitat să-şi asocieze imaginea cu tânăra cântăreaţă.

Numai că rezultatul a fost unul cel puţin dizgraţios! Madonna şi Miley au electrizat publicul în cadrul show-ului MTV Unplugged, cântând împreună melodiile „Don’t tell me” si „We can’t stop”. Pentru ca prestaţia lor să fie completă atât din punct de vedere muzical, cât şi al mişcării scenice, Madonna şi Miley Cyrus şi-au încheiat show-ul într-un mod unic, caracteristic tinerei cântăreţe, scoţând limba.  

Şi, cum era de aşteptat, cele două artiste nu au putut să nu se dea în spectacol: au dansat lasciv, iar fosta vedetă Disney  a „pălmuit-o” pe Madonna, lucru pe care l-a împărtăşit şi celor care nu au văzut show-ul, prin intermediul Twitter-ului: „Am pălmuit-o (tare)  pe Madonna şi i-a plăcut”.

Oricum, dacă aceste gesturi sunt scuzabile la o tânără de 21 de ani, la o doamnă de 56 de ani par începutul sfârşitului…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter