Madonna a dezvăluit motivul pentru care s-a mutat în Portugalia

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 14:55

Madonna a dezvăluit motivul pentru care a ales să se mute în Portugalia, anul trecut, și să lase în urmă casa sa din Statele Unite ale Americii.

Vedeta, care va împlini 60 de ani în luna august, a afirmat că s-a relocat la Lisabona pentru a-l ajuta pe fiul ei, David, să își împlinească visul de a deveni fotbalist.

Ea speră ca David va putea deveni viitorul Cristiano Ronaldo.

Madonna s-a mutat, în 2017, la Lisabona, alături de cei mai tineri copii ai săi, inspirată în special de situația din SUA.

Fiul meu David, care va împlini 13 ani pe 24 septembrie, și-a dorit toată viața să joace fotbal de performanță. Am încercat să îl înscriu la cele mai bune academii cu cei mai buni antrenori, însă nivelul acestui sport în America este mult sub cel fotbalului din întreaga lume”, a povestit artista.


I-am văzut frustrarea și am simțit că este un moment bun să plecăm. Simțeam că avem nevoie de o schimbare și am vrut să ies din America o perioadă, după cum știți, nu este cea mai bună oră a Americii”, a explicat Madonna, citată de The Sun.

Citește și: Jennifer Lopez, recompensată cu premiul Michael Jackson Video Music Vanguard

Însă, ea a admis că această mutare a lăsat-o „fără viață”.

Orice mamă care este mamă de fotbalist poate spune că acest lucru necesită ca tu să nu mai ai niciun fel de viață deoarece lucrurile se pot schimba de la o săptămână la alta, iar meciurile se schimbă de la un weekend la altul. Câteodată ești în oraș, câteodată nu știi până în ultimul moment unde vei fi peste 12 ore”, a explicat vedeta.

Este imposibil să îți faci planuri și atunci simți că nu ești corect față de ceilalți copii ai tăi, sau chiar față de tine”, a completat Madonna.

Acum, cântăreața este stabilită în capitala portugheză alături de David Banda (12), Mercy James (12) și gemenii Stella și Esther (5).

Citește și: Madonna își dedică ziua de naștere ajutorării copiilor din Malawi

Vreau ca copiii mei să fie iubitori, plini de compasiune, oameni responsabili. Vreau să fie persoane care îi tratează cu demnitate și respect pe cei din jur, indiferent de culoarea pielii, religie sau gen”, a precizat Madonna, care a subliniat că nu ține neapărat ca aceștia să obțină un succes răsunător în domeniile pe care le aleg.

Sursă foto: Northfoto

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Portugalia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter