Mădălin Ionescu și fiica lui, Petra, victimele unei rețele de infractori

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 23:27

În primăvara anului 2011, Mădălin Ionescu (50 de ani) s-a căsătorit cu jurnalista Cristina Șișcanu (36 de ani). Șase ani mai târziu, în primăvara anului 2017, Cristina a dat naștere primului copil al cuplului, o fiică, Petra (3 ani).

Din fostul mariaj cu Mihaela Coșerariu, prezentatorul TV mai are doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (23 de ani) și Filip (17 ani). Recent, în mediul online, Mădălin a dezvăluit că el și fiica lui Petra au devenit victimele unei rețele de infractori.

Mădălin Ionescu și fiica lui, Petra, victimele unei rețele de infractori

„Am făcut o plângere la poliție pentru că sunt hărțuit efectiv de vreo 2 ani. La început am crezut că este o joacă sau cel mult niște manifestări haotice ale unor scelerați. Sau ale unor stalkeri, ale unor hărțuitori clasici. Nu e chiar așa și am constatat că, în timp, acești hărțuitori și-au dezvoltat extrem de mult acțiunile. Pare să fie o rețea. Am început să primesc mesaje de la persoane de sex feminin din toată lumea care-mi reclamau faptul că au fost abordate de indivizi pe Facebook sau pe Instagram care foloseau pozele mele. Au creat conturi false. Au folosit pozele mele și ale fiicei mele Petra, abordând femei din toată lumea. În Statele Unite există chiar permise de conducere cu fața mea de care se folosesc acești escroci”, a declarat Mădălin Ionescu într-un live pe Facebook, potrivit Libertatea.

„Există și românce care mi-au scris și mi-au spus că există astfel de tentative de escrocare a lor din partea unor personaje care folosesc pozele mele și care, sub diverse pretexte, încearcă să le escrocheze. Sunt femei care chiar au plătit bani, cel puțin așa mi-au spus, pentru a se întâlni cu acești escroci. Cu mine, cum ar veni. Nu înțeleg cum reușesc să cadă atât de ușor în plasă, dar o fac. În acest moment există câteva sute de conturi false pe Instagram, în mod special cu pozele mele. Probabil că sunt cel mai clonat bărbat din România”, a mai spus prezentatorul.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu? Este stabilit în Anglia

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum arată inelul actriței?

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter