Luke Perry a fost îngropat într-un costum realizat din ciuperci

De Mădălina Manole, pe
Luke Perry, actorul care l-a jucat pe Dylan McKay în celebrul serial „Beverly Hills 90210” și care a decedat la începutul lunii martie, a avut o dorință cel puțin ciudată: să fie îngropat într-un costum realizat din ciuperci. 

Luke Perry s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral, la doar 52 de ani, după ce se logodise cu iubita sa cu care urma să se căsătorească. La două luni de la moartea sa, fiica sa, Sophie, în vârstă de 18 ani a făcut o dezvăluire interesantă pe contul său de Instagram. Aceasta a firmat că tatăl său a dorit să fie îngropat într-un costum biodegradabil, creație Coeio, costum despre care aflase că există cu puțin timp înainte să moară: ”Tatăl meu l-a descoperit și a fost extrem de încântat de asta. A fost îngropat în acest costum, așa cum i-a fost una dintre ultimele dorințe”, – a scris Sophie pe contul său de Instagram.

Se pare că acest costum realizat integral din ciuperci este biodegradabil și grăbește descompunerea, neutralizând toxinele din corp.

Luke Perry a fost căsătorit timp de 10 ani, între 1993 și 2003, cu actrița Rachel Sharp, mama fiului său Jack, de 21 de ani, și a fiicei sale, Sophie, de 18 ani. După divorț, acesta și-a găsit iubirea în brațele lui Wendy Madison Bauer (44), femeia care a stat lângă el până în ultima clipă de viață.

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter