Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 mai 2021, 17:08

În iunie 2020, Loredana Groza a împlinit 50 de ani. De ceva timp încoace, artista este din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online. De curând, solista a publicat două fotografii în care în prim-plan este decolteul ei generos. Părerile fanilor au fost împărțite, unii i-au apreciat latura sexy și feminină, în timp ce alții au condamnat-o.

Loredana Groza s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram

Fotografiile au fost postate pe Instagram pe 3 mai, în a doua zi de Paște, iar în descriere lor, cântăreața a scris: „De la Lori cu ❤️ #celebrare #ziuadepaște #loriland #fericire”. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO  de mai jos!

„La o anumita vârsta nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile pentru că îți pierzi demnitatea… sau te egalezi cu Loredana Chivu… Citește mesajele bărbaților… exemplul unei doamne de succes unde este?; Măi, femeie, ai și tu o vârstă de acum nu te mai liniștești;

De ce nu te-ai etalat la o vârstă mai fragedă?; De ce? Nu înțeleg, de ce? Poți fi sexy în 1000 de feluri, de ce ca și o „divă porno”?; Vaiii!!! Jalnic!! Păcat, sunt unele care apreciază, bănuiesc eu că e la modul batjocoritor!; Ridicolă!; Te-am apreciat odată…; Dizgrațios”, au fost câteva dintre comentariile negative.

„Wow, ce frumoasă și ce decolteu sexy; Frumoasă ca întotdeauna!; Jur ca arăți mai bine ca la tinerețe; Felicitări! Ești o femeie foarte frumoasă. Ai un corp superb și nu contează vârsta, dacă ai ce să arăți, ai și gata; Oameni buni, ce legătură are vârsta? Vorbesc frustrările din voi;

Ești superbă așa cum ai fost tot timpul. Frumoasă și deșteaptă. Te iubim; E plină lumea de femei frustrate (…) Stau să povățuiască aici despre cum ar fi femeia frumoasă naturală. Nu vă place, nu vă uitați. (…) FEMEIA asta face ce vrea cu banii și corpul ei”, au fost câteva dintre comentariile pozitive.

Citește și:

Adina Buzatu, despre moartea tatălui ei: „Pierderea unui părinte toată viața te urmărește”

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Cum se menține Loredana Groza în formă?

„Silueta mea nu este neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină. De relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii.

Sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, declara în trecut solista, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter