Lora, adevăratul motiv pentru care a plecat de la „Vorbește lumea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 12:47

La începutul lunii iunie, Lora anunța că renunță la rolul de co-prezentatoare a emisiunii de la Pro TV, „Vorbește lumea”. Cântăreața spunea atunci că motivele pentru care se retrage din echipa emisiunii sunt legate de câteva proiecte personale de care vrea să se ocupe.

„A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, spunea Lora, în urmă cu o săptămână.

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, veri

Citeşte şi: Ce mașină și-a luat Oana Roman. Vedeta s-a lăudat pe rețelele sociale cu noua achiziție

Citeşte şi: Emily Ratajkowski, criticată dur pentru modul bizar în care își ține copilul în brațe

Citeşte şi: VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

După plecarea de la Pro, artista a făcut o sesiune de Q&A (Questions&Answers/ Întrbări&Răspunsuri) pe pagina sa de Facebook. Printre întrebările puse de fanii cântăreței s-a numărat și una legată de motivul real al renunțării la proiectul „Vorbește lumea”: „Nu mai aveam timp de nimic. A fost frumos, dar nu e pentru mine. Pierdeam foarte mult din zi. Era obositor pentru mine. E foarte mult stres acolo. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine. Nu sunt construită să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Era foarte obositor pentru mine. Este greu să faci o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a explicat Lora, în clipul postat în online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter