Liviu Vârciu și Pepe au rupt relația de prietenie. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Liviu Vârciu și Pepe au fost cei mai buni prieteni, relația dintre cei doi fiind de notorietate în showbizz-ul autohton al anilor trecuți, însă cei doi au ajuns la cuțite și nu și-au mai vorbit.

Liviu Vârciu și Pepe erau nedespărțiți în urmă cu 8 ani, iar prietenia lor părea indestructibilă, dar iată că totul a luat o turnură neașteptată. Cei doi au rupt relația de prietenie din cauza unei femei pe care amândoi o voiau, relatează cancan.ro. Se pare că pe atunci Liviu Vârciu se iubea cu o brunetă focoasă, pe nume Andreea Bododel, iar Pepe ar fi plăcut-o și și-ar fi permis niște glume mai…deplasate, fapt care l-a enervat la culme pe actor.

La aceea vreme se zvonea că cei doi buni prieteni ar fi ajuns și la un episod mai violent din această cauză: ”Aflat sub influența alcoolului, Vârciu a văzut negru în fața ochilor, atunci când bunul său prieten s-a dat la fosta lui iubită, Andreea Bododel. Extrem de orgolios, actorul și-a ieșit din fire, fiind gata să se ia la bătaie cu Pepe”, – scria ziarul Național în anul 2011, conform sursei citate.

Liviu Varciu si Pepe

Liviu Vârciu a încheiat prieteni cu Pepe, dar a depășit cu greu momentul: ”Am ieșit din relație cu Ionuț (n.r. Pepe) nu ne-am potrivit, m-a consumat foarte tare. L-am cunoscut pe Andrei (Ștefănescu), mă iubește, mă trezește dimineața frumos. Nu l-am văzut niciodată nervos. defectele astea ale lui… nu bea, nu face alte lucruri, dar îl iubesc așa cum e el. E al meu!”, – a declarat Vârciu într-un interviu pentru Antena Stars.

Liviu Vârciu și Pepe au îngropat între timp securea războiului, iar relația, chiar dacă nu mai este la fel de apropiată, este plăcută, cei doi respectându-se reciproc.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter