Liviu Vârciu: „Pentru mine, Adelina e ca şi moartă”

De Unica.ro, pe

S-au iubit cu patimă, au ajuns în faţa altarului, au divorţat, s-au împăcat şi iar s-au despărţit. Acum, Liviu Vârciu nu o mai vrea nici în ruptul capului pe fosta lui nevastă.

Liviu Vârciu (32 de ani) şi Adelina Pestriţu (26 de ani) au jucat în propria lor telenovelă, care, însă, a ajuns la final. Cel puţin în ceea ce-l priveşte pe actor, care se jură că nu va mai forma niciodată un cuplu cu fosta sa soţie.
A fost de ajuns o întâlnire absolut nevinovată, în urmă cu câteva săptămâni, undeva la munte, la nunta naşului lor de cununie, şi au şi început să apară speculaţiile cum că Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu ar fi pe punctul să-şi reia relaţia.
Mai mult, faptul că ambii s-au pozat atunci, chiar şi separat, în aceeaşi maşină, le-a dat apă la moară cârcotaşilor. În prezent, actorul este încă întrebat de fani şi de cunoscuţi dacă se împacă iar cu fosta soţie, iar acest lucru l-a făcut să ajungă la capătul răbdării. Liviu a ţinut să pună “punctul pe i” şi să lămurească o dată pentru totdeauna situaţia.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter