Dezastru! Lindsay Lohan arată tot mai urât în ultimul timp. Vezi galeria foto!

De Adina Radu, pe

Dintr-o adolescentă frumoasă şi plină de succes, Lindsay Lohan a devenit o tânără urâţică, lipsită de gusturi, pe seama căreia se fac tot felul de glume.
Succesul câştigat la o vârstă fragedă nu prea i-a priit lui Lindsay Lohan, care a avut, în adolescenţă, probleme cu drogurile, alcoolul şi bulimia. Acestea au dus la probleme cu legea şi mai multe arestări şi interdicţii din partea judecătorului.
Zilele trecute, Lindsay a fost iar la tribunal pentru o nouă audiere, unde s-a făcut de râs încă o dată prin comportament, aspect şi gesturi.
Oribil! Lindsay Lohan într-o nouă ţinută urâtă!
A încercat să arate elegant în faţa judecătorului, dar rochie neagră stil office nu i-a putut ascunde gesturile stângace şi nici chipul obosit şi încercănat. Cu numai o seară înainte, vedeta a fost fotografiată pe aeroport, purtând o ţinută din piele care se voia stilată, dar a fost un dezastru vestimentar din toate punctele de vedere.
În ziua audierii, Lindsay a ieşit la cină împreună cu mama şi avocatul ei într-o nouă ţinută oribilă, cu nişte cizme foarte lungi care nu îi stau deloc bine şi o pălărie cu boruri lungi care pare „din alt film”.
Click aici ca să vezi mai multe poze cu Lindsay Lohan în galeria foto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter