Din rău în mai rău! Uite ce oribil a arătat Lindsay Lohan la proces!

De Adina Radu, pe

Lindsay Lohan a mers din nou la tribunal ieri pentru a afla dacă va fi închisă fiindcă i-a minţit pe poliţişti. Poate a fost stresată, poate a avut insomnii cu o noapte înainte… cert este că a arătat mai rău ca niciodată.
Deşi a încercat să se îmbrace frumos ca să pară elegantă în faţa presei şi a judecătorului, Lindsay Lohan nu a arătat ca o fată cuminte şi responsabilă, ci mai degrabă ca o alcoolică.
Costumul alb din voal nu a reuşit să-i dea un look proaspăt şi relaxat. Dacă în faţa tribunalului, ochelarii de soare i-au ascuns chipul, odată ce a intrat în sala de judecată toată lumea a putut vedea că Lindsay arată foarte rău.
Cu cearcăne adânci, buzele vizibil umflate şi părul parcă nespălat, ea a semănat mai mult cu o dependentă de droguri decât cu o divă de la Hollywood. Nu că ar fi străină de cocaină sau alcool…
Lindsay Lohan, care acum este la cuţite cu Monica Gabor, este deja obişnuită cu tribunalele, ea apărând de mai multe ori în faţa judecătorului din cauza drogurilor şi alcoolului. De data aceasta, ea a fost acuzată că i-a minţit pe poliţişti în urma unui accident de maşină pe care l-a avut în vara lui 2012 şi că i-a împiedicat să-şi desfăşoare ancheta. Era cât pe ce să ajungă din nou la închisoare, dar se pare că judecătorul a fost blând cu ea şi a lăsat-o în libertate, dar cu condiţia să petreacă 90 de zile într-un centru de dezintoxicare.
lindsay lohan la tribunal

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter