Lily Collins și iubitul ei s-au logodit! Primele imagini cu inelul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 08 septembrie 2021, 17:50

Actrița în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că s-a logodit în mediul online, publicând mai multe imagini surprinse în momentul cererii în căsătorie și după.

Lily Collins și iubitul ei s-au logodit! Primele imagini cu inelul

Lily Collins s-a logodit cu iubitul ei, regizorul Charlie McDowell (37 de ani). „Te-am așteptat o viață întreagă, iar acum abia aștept să ne petrecem întreg restul vieții împreună”, a scris Lily, în descrierea imaginilor.

Așa cum se vede și în fotografii, Charlie s-a așezat în genunchi în timp ce el și Lily se aflau în vacanță, înconjurați de natură.

Viitoarea mireasă a fost mișcată de moment și a publicat o serie de imagini în care bijuteria este în prim-plan.

Potrivit Oliviei Landau, CEO-ul The Clear Cut, bijuteria ar avea între două și jumătate și trei carate și ar valora în jurul a 30 de mii de dolari.

Imaginile cu inelul în GALERIA FOTO de mai sus!

Pe contul personal de Instagram, regizorul a transmis de asemenea un mesaj. „Într-o perioadă plină de incertitudini și întuneric mi-ai luminat viața”, a scris.

„Întotdeauna voi prețui aventura parcursă alături de tine.” Perechea și-a confirmat relația în luna august a anului acesta. Atunci, actrița a publicat prima imagine alături de regizor, pe contul personal de Instagram.

În imagine, cuplul este surprins în Paris unde Lily a filmat cel mai recent proiect al ei, serialul Emily in Paris, care va fi lansat pe Netflix în data de 2 octombrie a anului acesta.

Înaintea acestei relații, Charlie a format cupluri cu actrițele Emilia Clarke (33 de ani) și Rooney Mara (35 de ani), în timp ce Lily a format un cuplu cu Jamie Campbell Bower (31 de ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 4 ani! Primele imagini de la aniversarea micuței

Lavinia Pîrva s-a reprofilat. Din ce face bani acum soția lui Ștefan Bănică

Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată sufrageria ducesei de Sussex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter