Lili Sandu, primele declarații după vindecarea de COVID-19: „Au fost câteva zile de coșmar”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 16:30

Lili Sandu (42 de ani), logodnicul ei, Silviu Țolu (30 de ani), și fiul lor, Thomas Jay Cristian (1 an), au avut COVID-19. „Situația actuală: Pozitiv. A patra zi de COVID-19. Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi, dar febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap, pentru că stă numai pe la 39. Când mă adun puțin o să vă povestesc”, scria Lili Sandu la începutul lunii, la Insta Story.

Lili Sandu, primele declarații după vindecarea de COVID-19: „Au fost câteva zile de coșmar”

Ulterior, în dreptul unui selfie cu ea, Silviu și Thomas, Lili a scris: „Șiii, am revenit în joc!!! Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele, sunteți minunați! ♥️ Au fost câteva zile de coșmar (pozitivi COVID-19), dar Dumnezeu ne-a ajutat să trecem cât mai repede peste ele și să ne însănătoșim”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Nimic nu este mai important decât sănătatea, asta este concluzia, și, atunci când o avem, să ținem la ea, pentru că e cel mai de preț lucru. Acum, cu forțe noi, încep o perioadă plină de proiecte minunate de care abia aștept să vă povestesc. 🤗 Multă sănătate vă dorim și vouă! 🥰”, a încheiat.

În septembrie 2021, actrița s-a vaccinat anti-COVID-19 cu prima doză. „A fost ziua aia pe care am tot evitat-o. Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că […] sunt tot mai multe cazuri. Am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate, din partea lui”, a spus Lili la Insta Story.

„Nu este un story în care vă pun să vă vaccinați, Doamne ferește. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general, pentru că voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum. Nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, să plec din țară, era o întreagă corvoadă”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiul lui Lili Sandu a împlinit un an! Thomas Jay este adorabil

Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

„M-am speriat așa un pic, recunosc. M-am și documentat înainte. Sper să fie bine și Doamne-ajută, că na, te documentezi, dar tot Dumnezeu trebuie să te ajute, să te protejeze. Brandul de la care m-am vaccinat, dacă mi se întâmplă ceva, să dea naiba să mi se întâmple ceva, că vedeți voi…”, a mai spus.

„Să vă zic sincer, am avut niște emoții… Cred că nici la cezariană nu am avut atâta frică și atâtea emoții. Și în alea 10 minute de după. Parcă simțeam că mă ia un pic cu amețeală. Doamne, ce au băgat ăștia în noi, ne-au înfricoșat și mai rău. Hai că o să am certificat verde”, a încheiat actrița.

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit în 2019, în Istanbul, în ziua în care actrița a împlinit 40 de ani. Silviu a făcut pasul cel mare în Istanbul, pentru că acolo s-au cunoscut el și actrița.

„Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Știam vag despre ea și lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Știam că fusese cântăreață și actriță. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți”, spunea Silviu Țolu în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter