Lavinia Pîrva, procedură nouă la nivelul feței. „Nu este operație estetică”

De Unica.ro, pe

Lavinia Pîrva (36 de ani) a optat pentru o nouă procedură la nivelul feței, și anume lip stripping, intervenție de remodelare a buzelor.

Lavinia Pîrva, procedură nouă la nivelul feței. „Nu este operație estetică”

„Nu este operație estetică, ci efectiv este o tehnică nouă. Medicul meu estetician știe exact cum să aplice aceste benzi astfel încât să obțineți forma buzelor dorită”, a scris Lavinia Pîrva în mediul online.

Solista și-a mai retușat dimensiunea și forma buzelor în iunie 2021. După imaginile apărute în mediul online, trei tinere au scris: „Urâte buze. De ce te-ai mutila așa? Nici nu poate să-și mai închidă gura; Toate la fel de urate! Bleah; Păcat de frumusețea ei naturală! Și acele sprâncene de «animal cu blană», nu le văd rostul pe chipul ei frumos”.

În 2019, Lavinia mai spunea despre intervențiile sale estetice: „Nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală, minim invazive!”.

„Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! (…) Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, a încheiat atunci.

În ciuda declarațiilor sale, Lavinia Pîrva pare să-și fi modificat forma nasului, iar, în martie 2020, și-a pus și implanturi mamare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De la ce pornesc conflictele dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Jr., Violeta și Radu

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Din anul 2017, artista este căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Jr. (53 de ani). Perechea are împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de 2 ani. Artistul mai are doi copii, Radu (19 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și Violeta (13 ani), din mariajul cu Andreea Marin (46 de ani).

Lavinia și Ștefan s-au căsătorit în Bulgaria, iar alături le-au fost doar câțiva membri ai familiei și cei mai apropiați prieteni. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit și mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt niște locuri extraordinare.

Ne-am dorit să facem acest lucru discret. Am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat. Cununia religioasă a fost făcută în România. Am avut și două domnișoare de onoare, prietenele mele. Nașii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuți publicului, nu sunt artiști”, declara Lavinia Pîrva în 2018.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter