Jo, operație estetică la nivelul feței: „Sunt mega încântată de rezultat”

De Unica.ro, pe

Jo a mărturisit pe rețelele de socializare că în urmă cu câteva zile și-a făcut o operație estetică la nivelul feței. Artista se află în perioada de recuperare.

Jo, pe numele său real Ioana Anuța, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Fosta concurentă de la X Factor a dezvăluit pe rețelele de socializare că în urmă cu trei zile a făcut o operație estetică pentru a scăpa de gușă, iar perioada de recuperare nu a fost una tocmai ușoară.

Citește și: Cher, pe catwalk la 76 de ani. Ținuta superbă a atras toate privirile

Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luni

Jo, operație estetică la nivelul feței: „Sunt mega încântată de rezultat”

Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție, așa pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri. Mi-am dat seama că tare nesuferită sunt atunci când nu pot să funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e să cer sau să accept ajutor… dar tare, tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea să mă suporte și să mă ajute indiferent de stările mele de nervi sau de plâns. În locul lor n-as fi avut atâta răbdare cu mine… o să le fac câte o statuie la fiecare în parte, a mărturisit artista în mediul online, în dreptul unei imagini în care a fost surprinsă cu bandajele pe față.

Jo, în vârstă de 28 de ani, le-a mai dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că este extrem de mulțumită de rezultatul operației estetice.

După 3 zile de la intervenție totul arată wow…sunt mega încântată de rezultat, a spus încântată artista.

„Nu sunt pro operații estetice în general”

Aceasta a mai adăugat că susține operațiile estetice doar în măsura în care sunt o necesitate.

Nu sunt pro operații estetice în general, în special celor făcute fără rost, dar nu mi se pare greșit să facem schimbări la noi atâta timp cât acele schimbări ne pot crește încrederea în noi, ne fac să ne simțim mai bine și mai puternice, a mai transmis vedeta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter